| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:07 Заглавие: Официална тема за задачки-закачки |
|
|
Та понеже напоследък тоя раздел се наводни от едни теми със тежки дискусии и сложни дебати по разни глобални въпроси.А аз пък си мисля че тоя раздел има и една съвсем друга цел-да служи за отмора на колегите във времето помежду ремонта на два телевизора.Щото все пак нормалните хора имат нужда и да релаксират.
Та в тая тема ще се задават въпроси,загадки,задачки-закачки и всякакви подобни с цел гимнастика на сивото вещество.
Може ли да започна аз първи?По желание?
Добре щом мога....
Та-
Имате трима кандидати за поста върховен държавен глава,кой от тях бихте избрали?
Първият е известен със връзките си със много корумпирани политици,известен е и със връзките си със мафията в миналото,ходи и вярва на астролози,има две любовници,със силно разклатено здраве,парализиран на инвалидна количка-не може да ходи,отделно има проблеми със сърцето и злоупотребява със на ден поне десет мартинита и 2 кутии цигари...
Вторият е изхвърлян на два пъти от работа,ако има конкурс за Мистър Мързел той ще е първия кандидат със навика си да спи до обед,следобед,а понякога и до привечер,любител на алкохола във всичките му видове-уиски,коняк,абсент,а като младеж е употребявал и наркотици.
Третият е герой от войната,награждаван със ордени за храброст,раняван на два пъти през нея и веднъж временно дори е загубил зрението си след една битка,но впоследствие си е възстановил.Заклет вегетарианец,пълен трезвеник-не пие,не пуши и заема активна гражданска позиция,като върл противник на тези привички.Никога не е бил замесен в извънбрачни връзки.Заема активна гражданска позиция,като защитник правата на животните.
Та кой бихте избрали от тия тримцата? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:12 Заглавие: |
|
|
Четвъртия Божиле четвъртият  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:39 Заглавие: |
|
|
То сигурно има някаква уловка но ако задължително трябва да се избира от тези третия е с най-стабилен шанс макар че и той е прекалено краен.Но пък първите двама са с много недостатъци и гадни характеристики. Така мисля аз.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:49 Заглавие: |
|
|
Абе кой ще ни остави ние да избираме, те тука е уловката  |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:59 Заглавие: Re: Официална тема за задачки-закачки |
|
|
Ами първият никак не ми излиза като образ или личност подходяща за вакантната длъжност
Вторият е някой от героите от филма "Голямото напушване" и определено е рекламиран като живееш нормално човек по всички чалга канали и подобни на цитирания филм.
Третият е май "началството" от филма "Смотаняци"
Щом ще избираме едно от три ...... избирам първия, че поне няма да ми се навира в очите всеки ден, а и няма да е задълго  _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:05 Заглавие: |
|
|
Аз искам да се обоснова за това което съм писал в предния си пост (четвъртия)
Значи станаха 18години избираме точно такива тъпанари особено:
| Цитат: | | Вторият е изхвърлян на два пъти от работа,ако има конкурс за Мистър Мързел той ще е първия кандидат със навика си да спи до обед,следобед,а понякога и до привечер,любител на алкохола във всичките му видове-уиски,коняк,абсент,а като младеж е употребявал и наркотици. |
и за това съм за четвъртия който ще се роди мин след 100г. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:27 Заглавие: |
|
|
Интересното е ,че и тримата приличат по малко на мене та почвам да се замислям....... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:58 Заглавие: |
|
|
Те и тримата са били държавни глави. Около втората световна война.
Имаше и нещо подобно за 12 дете идиотче от майка сифилистичка и другото го забравих. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 22:01 Заглавие: |
|
|
Още две задачки.Въпросите са от учебника за 5 клас на дъщеря ми .Ще цитирам дословно което значи ,че в учебника са написали само това и нищо доуточняващо.
1От коя страна дърветата имат повече мъх и защо?
2 Как се нарича това число:25000000000 и колко прави в декари?
В нулите няма грешка.Това е част от домашното за утре  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 22:11 Заглавие: |
|
|
| "25000000000"що не са казали какво е ,круши,ябълки или тоя дето го е писал е имал предвид парички и тогава да пита колко прави в декари |
|
|
 |
|