|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikos Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:08 Заглавие: Проблем с намирането на DS1621 или DS1631 |
|
|
Здравейте. От определено време се занимавам с електроника, но до сега никога не бях правил печатна платка. Правя един термометър за компютър, който намерих в интернет пространсвото. Именно за него ми трябва дигитален температурен датчик DS1631 или DS1621. В три магазина за електронни компоненти проверих и никъде ги нямат (Млад конструктур, Магазина до 1 блок на ТУ-София и един малък до нас). Въпроса ми е къде мога да ги намеря или с какви мога да ги заменя ? Ако някой го е заинтригувал термометъра може да го види тука - http://www.riccibitti.com/pc_therm.htm
П.С.
Печатната платка я принтирам на обикновен лист хартия и почти се получава. Съвети на каква хартия да принтя ? Паус става ли ?
Благодаря на всички отзовали се ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:22 Заглавие: |
|
|
-По отношение на чиповете, питай в КОМЕТ
-по отношение на платките ползвай бутона Търсене, има достатъчно за четене, дори и отговори на въпроси за които още не си и помислял.
P.S. Много моля, всички останали участници любители на часането на клавиатури да не подхващат пак темата за платките. Достатъчно теми по въпроса има.
Поради тази причина темата е по-подходяща за друг раздел. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|