| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jimm Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 21, 2008 17:47 Заглавие: TV SONY KV-2165MT проблем с кварца на ГХО |
|
|
Телевизор Сони KV-2165MT Шаси scc-f21j.Кварца X301 500KHz на IC301 CXA1213BS прекъсва,губи се периодично хоризонталната развивка и е за смяна.Скъсах се да купувам кварцове от по 500 KHz и не става работата.С моите няма хоризонтална синхронизация но не прекъсва.С оригиналният си работи,но пък прекъсва.Откъде вземате кварц за това място?5 вече смених и все тая.Оригиналният е CSB500F2,аз слагам CSB500E и CRB500E и ефекта е същият-не бачка .
Добавено от Божилов.
Коригирах ти заглавието-следващия път-сам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
|
|
 |
Jimm Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 22:54 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на колегата pepi_voinishki1957 за линка и на колегата Божилов за корекцията.В Бургас няма такова нещо и не искат и да чуят за поръчка даже.Дори в "суперсервиза" за Сони "АШ" "нямали и не знаят кога и дали въобще ще има такова нещо".Бахти и лавкаджийте където са всички в Бургас... |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
|
|
 |
Jimm Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2008 15:47 Заглавие: |
|
|
Хехе,"Пан Сервиз","АШ" и "Роял Електроник Сервиз" са с магазини към тях.Не съм ходил да прося от майсторите части .Освен това в Eshop магазина под доставчик "АШ" има 6 бройки 500F ,опреснено от вчера.Днес естествено пак отидох в магазина на "АШ" и нямало в кутийките 500F.В "Пан сервиз" жената провери в "АШ" и се показа наличност-те са една и съща фирма.Нямам какво да добавя просто за фирма която е пълна само с гаранционни бойлерчета - това e признатият от Сони сервиз!!!Палячовци.Добре,че са старите платки.Намерих по тях CSB503F2 i CSB500F9.И с двата работи.Струва ми се само,че с 503 цветността и яркостта са малко по-високи,но може и да се заблуждавам.Благодаря на всички за отзивчивоста още веднъж,и по-малко ядове с тия по сергиите които се наричат "магазини". |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2008 19:46 Заглавие: |
|
|
| Добре дошъл при вълците-единаци! Понеже колегите от големите сервизи имат гарантирано обучение - да се чудиш на какво ги учат?Най малкото на пазарна икономика, каквото и да означава това! |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2008 22:32 Заглавие: |
|
|
Ехее . Тази твоя информация ,че Пан сервиз и Роял електроник имат магазини към сервизите в Бургас е направо за завиждане . Като гледам как ги храниш магазините в Бургас другия път за тебе и електролитите ще свършат . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2008 22:40 Заглавие: |
|
|
Нещо против темата да продължи по същество доколкото и ако това е възможно или да слагаме катинара  |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2008 0:34 Заглавие: |
|
|
| То се е видяло,че ще се слага катинар на темата та поне и аз да вметна нещо.Има колеги дето не са чували за тези кварцове,защото просто не се занимавали с "антики".Между другото и аз искам да си купя няколко броя 503Fxx,че се налага а и шаситата се изчерпват в един момент. |
|
|
 |
|