| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
georgi`` Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 14:29 Заглавие: Премахване на силиконова смазка |
|
|
| Здравейте, имам малко необичаен проблем. Вентилатора на компютъра трябваше да се смаже и отидох да си купя смазка. В магазина имаше само някаква силиконова в спринцовки и продавачката каза, че ставала за моя проблем. След като го смазах вентилатора се върти доста по-бавно. Въпроса ми е с какво да я премахна тая силиконова "смазка" ? Благодаря Ви. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 14:37 Заглавие: |
|
|
Да не би да си купил силиконова топлоотвеждаща паста , ако е такова не се сещам за друго освен да разглобиш вентилатора и да търкаш с парцал или салфетка. Бяла ли е на цвят тая "смазка" ако да , мисля че точно това си купил което ти казвам. |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 15:02 Заглавие: |
|
|
| Каквато и смазка да си купил би могъл да я свалиш с обикновен спирт. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 15:39 Заглавие: |
|
|
Вентилаторите се мажат със силиконово МАСЛО!Прозрачно на цвят като вода и горе-долу толкова гъсто!Върви сега при тая дето ти е дала смазката и я накарай да ти плати вентилатора!Смазката ,която си наклепал там доста трудно ще се махне.Особено със спирт!Опитай се да я почистиш механично доколкото може и после леко мини с коресилин.Ако нямаш силиконово масло,капни масло за шевни машини.Или часовникарско,ако намериш.Лошото е,ако смазката ,която си сложил е от бялата-тя има пълнители,които могат да ти разбият втулките. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 17:32 Заглавие: |
|
|
Ново вентилаторче за десетина лева и проблема е решен.  |
|
|
 |
TDA2040 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 18:00 Заглавие: |
|
|
Ами поне отиди при продавачката 10 лв не са 1 лв
Аз лично съм присъствал в магазин когато продавачката продава на една жена вместо глим лампа за бойлер, лама в същия корпус на 24 волта но струваше 4 стотинки  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
georgi`` Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 18:27 Заглавие: z |
|
|
Те новите вентилатори да не си мислиш че са по-хубави ? Издържат един месец и после или нов или трябва да се смазва. На етикета пише "Копирни машини, шевни машини, всички видове механизми" на всичко отгоре "компетентната" продавачка каза, че ще стане и за вентилаторчето . |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 18:57 Заглавие: |
|
|
| TDA2040 написа: | Аз лично съм присъствал в магазин когато продавачката продава на една жена вместо глим лампа за бойлер, лама в същия корпус на 24 волта но струваше 4 стотинки  |
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
TDA2040 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 19:29 Заглавие: |
|
|
Дам става въпрос за лампата със целият корпус(с прозорчето и пласмасата зад него) търсеше жената и продавачката им даде същата лампа на външен вид, но на 24В. Поне струваше 4 стотинки и не е голяма загубата на средства  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
|
|
 |
|