|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 15:03 Заглавие: simens sl55 не работят навигационните бутони |
|
|
Здравеите!
Имам си един такъв телефон койтоми служи вярно няколко години,
но от вчера ми отказаха бутоните ляво-дясно:горе-долу.
Преди време единия взе да хваща трудно но след почистване се оправи. Сега обаче положението е следното : четирите отказаха едновременно като заедно с това се смени фона на долните надписи.
за фона на надписите не съм 100% сигурен но го забелязах в момента заедно с бутоните. Дали има някъде някаква опция или да сеобръщам към колега който се занимава с телефони ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
divakusab Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 16:56 Заглавие: Re: simens sl55 не работят навигационните бутони |
|
|
| Съветвам те да го занесеш в сервиз защото може и да е доста сериозна повредата!Наизуст да говоря отвори го и отлепи бялото фолио с контактните пластини почисти ги с спирт много внимателно почисти и платката и пробвай пак.При неуспех СЕРВИЗ!И ВНИМАВАЙ МНОГО С ЛЕНТОВИЯ КАБЕЛ!!!Като го отваряш. |
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 7:30 Заглавие: |
|
|
Aз имах подобен проблем със Siemens: щом ти се променя и екрана, повредата не е в бутоните. Тичай в сервиза!
И един съвет: преди да правиш каквото и да е било, докато още можеш, първо си източи данните с имената и телефонните номера от указателя (ако не ги знаеш наизуст, разбира се).
Такава повреда е знак, че ще блокира всичко и, ако данните от указателя са много, мъката е голяма. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|