| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pocco_16 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 9:21 Заглавие: ТВ kansai / пръщи и от време на време спира захранването ?? |
|
|
| Здравейте !! Проблема на ТВ`то е че като се появи някакъв надпис пръщи !!! Проблем номер 2 е че ми сложиха един модул за повече канали понеже ТВ`то беше с 40 и нещо сега му спира захранването !! Ще съм ви много благодарен ако ми намерите схемата на ТВ (или помогнете с нещо) !! благодаря от сега !! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 10:02 Заглавие: |
|
|
| Най-добре го занеси на този който ти е слагал "този модул" |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 11:34 Заглавие: |
|
|
Занес го на сервиз или на там човека,който е монтирал модула. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 15:31 Заглавие: Re: ТВ kansai / пръщи и от време на време спира захранването |
|
|
| pocco_16 написа: | | Здравейте !! Проблема на ТВ`то е че като се появи някакъв надпис пръщи !!! Проблем номер 2 е че ми сложиха един модул за повече канали понеже ТВ`то беше с 40 и нещо сега му спира захранването !! Ще съм ви много благодарен ако ми намерите схемата на ТВ (или помогнете с нещо) !! благодаря от сега !! |
Винаги съм смятал, че TV трябва да бъде в оригинален вид. Като изключим слагане на хипербанд, всичко останало създава неприятности. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 19:43 Заглавие: |
|
|
| е,навремето като слагахме 90 канални ,беше добре |
|