| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 11:29 Заглавие: |
|
|
Точно това си му е номера на ТХО.
Сайт за проверка на ТХОта има тука-
http://hrdiemen.es _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 19:05 Заглавие: |
|
|
| digital на мен първо не ми излизат менютата имам черен фон само утре ще смена памета и ще видя дали ще се оправят менютата после ще влезна да видя какво се донастроива в сервизното меню ,е разбира се ако някои знае как се влиза може да каже ако не сам намерил в нета |
|
|
 |
digital Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 19:22 Заглавие: |
|
|
| Цялото изображение ли е тъмно или само квадратчето с менюто ?Неразбрах въртял ли си ускоряващото или не?При смяна на ТХО-то ако ускоряващото не е на място има снеговалеж но квадратчетата на менюто са тъмни |
|
|
 |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 19:33 Заглавие: |
|
|
| май си прав дигитал не съм въртял ускоряващото от тхо ли да го врътна имам снежинки но са малко тъмни менуто цялото е черно |
|
|
 |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 19:38 Заглавие: |
|
|
digital имаш голяма почерпка врътнах ускоряващото и си излезна всичко само дето не намира каналите има само снежинки на автоматична и ръчна настроика
Последната промяна е направена от sote на Нед Яну 27, 2008 19:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 19:40 Заглавие: |
|
|
| sote написа: | | digital имаш голяма почерпка врътнах ускоряващото и си излезна всичко |
Ашколсун
Вече сме на трета страница  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 19:47 Заглавие: |
|
|
| sote написа: | | май си прав дигитал не съм въртял ускоряващото от тхо ли да го врътна имам снежинки но са малко тъмни менуто цялото е черно | А да те попитам ТИ КОЛКО ТХО та СИ СМЕНИЛ ДО МОМЕНТА Нямам спомен досега на ново ТХО двата потенциометъра да не са били в крайно ляво положение  |
|
|
 |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 20:12 Заглавие: |
|
|
| това ми е първото |
|
|
 |
Stoil_Pishikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 20:36 Заглавие: |
|
|
| sote,първо обръщението към RC е от мен и ставаше въпрос за теб,че не си дал нужната информация,за да ти се помогне.Не знам как стана,отиде в твоя отговор.Извинявай!Но действително трябва да има повече информация.Хората от този форум могат да ти помогнат със сигурност.Вярно първо ще претърпиш много критики като мен.Аз няма да повличам темата в друга посока,посочи ако обичаш типа на тунера-аналогов,цифров. |
|
|
 |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 20:44 Заглавие: |
|
|
тунера е philips
uv1316/A
BZ22
made in china
имам 33v ,5 v i agc 2,8 V
значи намам картина на нито един канал нямам и звук като регулирам звука не ми показва никаде индикация като натисна mute също опитах да влезна в сервизното меню но не става пробвах по следния начин 99 канал sharpnes на мин ,mute и V от телевизора |
|
|
 |
|