| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 21:37 Заглавие: |
|
|
| Отвори камерата , намери в изхода и съпротивлението 75 ом и сложи паралелно на него още едно ( пак 75 ом ).Може да се наложи да увеличиш и изходния кондензатор , за да пропуска добре вертикалните синхроимпулси . Успех . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 21:52 Заглавие: |
|
|
Да от София съм, но точно заради кутията която въбще не ме интересува ще дам 10 лева отгоре а предполагам не е нещо особено схемичката  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 22:30 Заглавие: |
|
|
| Направи един емитерен повторител с товарен резистор около 300-400 ома. След това от емитера свързваш всяка от линиите през последователно свързан резистор 30-50 ома всеки. За стойностите на резисторите не съм много сигурен, но мисля, че за твоя случай това не е толкова критично. |
|
|
 |
75ohm Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 22:52 Заглавие: |
|
|
| toltec написа: | | Отвори камерата , намери в изхода и съпротивлението 75 ом и сложи паралелно на него още едно ( пак 75 ом ).Може да се наложи да увеличиш и изходния кондензатор , за да пропуска добре вертикалните синхроимпулси . Успех . |
Много по-лесно е да се разпои товарното съпротивление на входа на "PICO 2000". При това входното съпротивление ще бъде много голямо. Кабелната връзка между отклонението и входа трябва да бъде колкото може по-къса (най-добре BNC разклонител монтиран директно на входа). |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 23:27 Заглавие: |
|
|
| Ами свалих платката и има 2 съпротивления на едното си пише 750 и е свързано за средата на конектора и външната обвивка по писти разбира се а другото е без символи и е успоредно на средата и след него отива в чипа. кое да елиминирам това което окъсява маса с средата ли ? И дали е сигурно понеже отпада и гаранцията така май |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 1:06 Заглавие: |
|
|
| мнго ти благодаря 75ом стана сега не гълта от сигнала, но се получи друго има много смущения или онези досадни линии и брум от кабелната като я извадя се оправя.Ако сложа галваничен предпазител на централния вход и да покрие няколко телевизора ще изчезне ли или трябва да е точно преди тунера на конкретния телевизор и има ли други варианти да го премахна понеже само като се опре екранировката в конектора на ПЦ то и се появяват а е добре занулен компота и няма различни напрежения между кабелната и корпуса на компютъра |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
|
|
 |
|