| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 22:46 Заглавие: |
|
|
всичко си е наред по av имам и индикация на звука и картина влязох и в сервизния режим просто по бързо трябвало да се натисне mute i V
но по висока нямам картина и не ми излиза скалата на звука |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 22:54 Заглавие: |
|
|
| Май е за смяна на дъмп. А скалата за усилване на звука ще се яви ако "хване" програма. На "снежинки" няма да се яви тая скала. |
|
|
 |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 23:07 Заглавие: |
|
|
| сменях му и памета никакъв ефект имам едно паспи генератор освен да пробвам да му подам междинна след тунера дали ще изкара сигнал |
|
|
 |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 8:12 Заглавие: |
|
|
| на SDA и SCL на тунера имам импулси ,имам и захранване 5 V , 33 V |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 12:28 Заглавие: |
|
|
| sote написа: | | на SDA и SCL на тунера имам импулси ,имам и захранване 5 V , 33 V |
Ми смени го този тунер за проба де щом всичко друго си е наред. |
|
|
 |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 16:56 Заглавие: |
|
|
| смених тунера резултата е че се появи изображение с много слаб сигнал на снежинки в сервизното меню да има някакви настройки за тунера някои да знае дали има значение буквите на тунера не са същите под UV1316/A на моя е BZ22 0531 a новия SV20 0424 |
|
|
 |
sote Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 21:46 Заглавие: |
|
|
смених C 122 и картината се появи ))))))))) |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 22:08 Заглавие: |
|
|
Бравос,аз ако съм на мястото на модераторите темата ще я върна в Ремонти.Започна се с ТХО мина се през всьо чип,тунер и завърши с успех. Пиша го това защото ремонта е успешно завършен ако на някой му потрябва нещо ще го види. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 22:26 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | Бравос,аз ако съм на мястото на модераторите темата ще я върна в...... |
А, не!
Следейки синтезирано:
| sote написа: | | .....смених тхо HR80306 високото тръгна има само снежинки няма .... |
| sote написа: | | digital имаш голяма почерпка врътнах ускоряващото и си излезна всичко само дето не .... |
| sote написа: | | ....значи намам картина на нито един канал нямам и звук като регулирам звука не ми показва никаде индикация като..... |
| sote написа: | | като усилваш звука да се появява на екрана хоризонтална линия която се усилва и намалява |
| sote написа: | | някои знае ли какъв трябва да е импулса BCL/EHT никаде не го виждам по схемата на ABL има отрицателен импулс а след R422 нямам импулс да не ми е от там проблема забелязах и че нямам телетекс....по ниска честота работи всичко и имам скала на звука...след като имам ниска честота не ми остава друга да сменя и тунера |
| sote написа: | | всичко си е наред по av имам и индикация на звука и картина влязох и в.....но по висока нямам картина и не ми излиза скалата на звука |
| sote написа: | | сменях му и памета никакъв ефект имам едно паспи генератор освен да пробвам... |
има как още нещо да не е наред и просто в еуфорията все още да не е забелязано.
Ще почакам последното заключение, че всичко му е "на шест" и тогава ще стане като "паметка" на телевизионния техник за тази марка.
Дано да е последното и най-накрая всичко да се е увенчало с успех.
След този упорит труд - заслужава си.
Да бъде! |
|
|
 |
|