|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 15:51 Заглавие: |
|
|
Я я да каже в кои "сервизи" го е носил  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 15:55 Заглавие: |
|
|
| Boiko написа: | | Абе, хора. Човекът е от Пловдив, въпросния фитнес интруктУр и преди 2 дни питаше за еепромите. Сега е на тема ДВД. Утре не знам кво си. Любител ли е, бъзгач ли, или поредно недоразумение ? |
Хехех-верно че е същия-при вас се е регистрирал със тоя ник,шото тука пишеше като гост...Сега се усетих чак.Пу да са еба в тиквата проста. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 16:03 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Boiko написа: | | Абе, хора. Човекът е от Пловдив, въпросния фитнес интруктУр и преди 2 дни питаше за еепромите. Сега е на тема ДВД. Утре не знам кво си. Любител ли е, бъзгач ли, или поредно недоразумение ? |
Хехех-верно че е същия-при вас се е регистрирал със тоя ник,шото тука пишеше като гост...Сега се усетих чак.Пу да са еба в тиквата проста. |
Малииииий не така бре  |
|
|
 |
savakur Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 17:19 Заглавие: |
|
|
На платката на панела има четири SMD-та - транзистори предполагам, но единия го няма (свален е), а освен това е отбелязан като IC302. Ако някой знае какво е това SMD ще ми бъде достатъчно да го знам и без схема. Верно дадохте ми линк за схемата, но до колкото разбирам е платено. Не че е проблем, но трябва да изкарвам карта.....става много дълга процедура.
Пздрави и Благодаря. |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 17:54 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | ... и е учил "Топла Обработка на металите"-средно незавършено.
Лошото е ако е учил "Студена обработка",че тогава току виж направил някоя студена спокйка и става кофти.
| И аз съм учил в средното "Топла Обработка на металите" само че завършено и затова спойките ги правя топли, топли та чак горещи. Даже вече се научих да ги правя с поялника ,а не с електрожена.
Извинявам се за спама.Но ми стана смешно от съвпадението ,а той и раздела си е такъв. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 18:14 Заглавие: |
|
|
| GOSHO написа: | И аз съм учил в средното "Топла Обработка на металите" само че завършено и затова спойките ги правя топли, топли та чак горещи. Даже вече се научих да ги правя с поялника ,а не с електрожена.
Извинявам се за спама.Но ми стана смешно от съвпадението ,а той и раздела си е такъв. |
//offtopic
За съвсем друго идеше реч,за т.нар. "пишман-майстори",а точно ти определено не си от тях...
Просто такава асоциация ми дойде на акъла...За което се извинявам...
То по-горните 2 дисциплини от поста ми да се четат не "топла и студена обработка",а съответно "цветно и черно-бяло леене на металите" или "инжинерингова обработка на глинени делви",да речем...
Така няма да има никой засегнат.
А то между учено и учено си има разлика.
И аз покрай електрониката съм учил и между другото съвсем малко "Кино-критика" и то при Киркор Азарян,ама да си го кажа с ръка на сърцето-от мене филмов критик става точно толкова,колкото става от магаре-астронавт.И затва и бърже-бърже зацепих...
Човек е хубаво да знае кво му се отдава и кво не и да прави разлика между двете...
Според мене.
Говоря по принцип и без да визирам никой конкретно,да не вземе случайно пусналия темата да реши че намеквам нещо или визирам него.Като му се чопли-и му е интересно да ровичка из електрониката-да ровичка... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 19:45 Заглавие: |
|
|
Това е последния пост който ще напиша тук.
От 8 (ОСЕМ) години се занимавам с електроника, и като казвам занимавал говоря букално или за тия дето не разбират вадил съм пари от това или още по конкретно професия ми е. Но съм бил и инструктор. Нищо не пречи да си с 50 ръка и да работиш електроника. По природа съм кротък човек, но в този форум ми избиха бушоните.
Значи някой пита нещо с приличен тон, а отсреща му СЕРЪТ върху въпроса. Между другото АЗ СЪМ ОНЗИ ГОСТ ДЕТО ПИТА ЗА ПАМЕТИТЕ, но не за друго, а за да проверя това което чух, че тук се ЕБАВАТЕ с новодошлите. И да, прави са хората. Дори самия факт, че темата ми бе преместена от един форум в друг само за да могат няколко тарикатчета да пишат квото им хареса го доказва. И не се старайте да изпъквате след мен, защото след като пусна поста ИЗЛИЗАМ ОТ ТУК И ПОВЕЧЕ НЕ ВЛИЗАМ В ТОЗИ ФОРУМ.
МОЖЕТЕ ДА МЕ ИЗТРИЕТЕ, ЗАЩОТО НЕ МЕ ЕБЕ КАКВО МИСЛИТЕ ПО ВЪПРОСА
|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 20:57 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Верно дадохте ми линк за схемата, но до колкото разбирам е платено. |
| Цитат: | | От 8 (ОСЕМ) години се занимавам с електроника, и като казвам занимавал говоря букално или за тия дето не разбират вадил съм пари от това или още по конкретно професия ми е. |
Совалката ,совалката  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 22:03 Заглавие: |
|
|
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|