Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся читав сигналгенератор, честотомер и осцилоскоп

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
advertbg_
Гост

МнениеПуснато на: Сря Фев 06, 2008 19:03    Заглавие: Търся читав сигналгенератор, честотомер и осцилоскоп Отговорете с цитат

Ако някой може да ми предложи някакъв читав генератор, честотомер и осцилоскоп поне до около 150МHz нека пише с конкретно предложение. Генератора може и да е лампов. Моля, не ми пишете неща от сорта "имам един за продаване, но трябва да се смени еди какво си" или ако не сте сигурни в изправността на това, което предлагате. Благодаря предварително на отзовалите се на [email protected]
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Фев 06, 2008 21:35    Заглавие: Re: Търся читав сигналгенератор, честотомер и осцилоскоп Отговорете с цитат

advertbg_ написа:
Ако някой може да ми предложи някакъв читав генератор, честотомер и осцилоскоп поне до около 150МHz нека пише с конкретно предложение. Генератора може и да е лампов. Моля, не ми пишете неща от сорта "имам един за продаване, но трябва да се смени еди какво си" или ако не сте сигурни в изправността на това, което предлагате. Благодаря предварително на отзовалите се на [email protected]

Предлагам Ви много малко употребяван цифров честотомер Ч3-34 с вграден преобразувател ЯЗЧ-51, позволяващ му да работи до 4,5 GHz,
цена на 130 лв.
Минчо Райков, гр. В. Търново тел: 0899833505, e-mail: [email protected]
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети