|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Surch0 Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 22:10 Заглавие: |
|
|
guitman 10x
Ti mai pone proiaviavash poveche tyrpenie kam neukite hora koito se zanimavat ot okolo sedmica s tia "divottii" i iskat da nauchat neshto poveche
Oshte vednaj 10x za infoto.........  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Predator_MF Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 12:09 Заглавие: |
|
|
Разликата в програмирането е (да не казвам) ОГРОМНА! По крака може и да съвпадат, но по "device" адреси са различни.
Първо, зае*и го това пони, хвани си IC-PROG. В него намираш съответния PIC12F (ако е версия А накрая също е много важно!). Много зависи и от типа на програматора ти. Най-добре е да е ICD1 или ICD2, за да си нямаш главоболия от сорта на "Абе що един път пише, друг път неще". |
|
|
 |
Surch0 Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 17:44 Заглавие: |
|
|
| Ами мене ми подариха един Програматор ProPIC II смо че аз още несам го инсталирал на ПЦе-то ... Това добър програматор ли е ??? |
|
|
 |
Predator_MF Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 10:43 Заглавие: |
|
|
Не съм голям привърженик на точно този (работил съм с такъв, много е капризен...особено под XP), но мисля че ще ти върши работа. Все пак не всеки има $200 за ICD. Повярвай ми, ако ще се занимаваш сериозно с микроконтролери, събери пари за един такъв, сам ще резбереш колко е удобен (той не е само програматор, а и real-time debugger!)  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|