| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 10:55 Заглавие: Ходихте ли да си плащата тока за януари.... |
|
|
Имате ли отзиви от сметките за януари . Вчера гризнах дръвцето като я видях
За декември тук в сервиза 68лв
За януари тази година 256лв
В къщи за декември 94лв
За януари сега 283лв
Мисля си че за декември ни прекараха да платим по малко заради данъците Енергото да плати по малко за миналата година а тая година с тоя плосък данък ще платят много по малко данъци . Друго обяснение нямам . _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tankovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 11:21 Заглавие: Re: Ходихте ли да си плащата тока за януари.... |
|
|
| коцев написа: | Имате ли отзиви от сметките за януари . Вчера гризнах дръвцето като я видях
За декември тук в сервиза 68лв
За януари тази година 256лв
В къщи за декември 94лв
За януари сега 283лв
Мисля си че за декември ни прекараха да платим по малко заради данъците Енергото да плати по малко за миналата година а тая година с тоя плосък данък ще платят много по малко данъци . Друго обяснение нямам . |
Плоския данък касае облагане доходите на физическите лица (работна заплата) а не корпоративното облагане на юридическите лица (ДП) |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 11:28 Заглавие: |
|
|
Не е бай Иване-по-скоро нередовно отчитане и накрая на годината минаха да приравняват...
И при мене е така.Само че при мене цифричките са по-големи.Но пък аз съм свикнал и не ме бърка особено.
Няма нищо общо с плоския данък. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 11:28 Заглавие: |
|
|
На кого влияе незнам но на мен ми се отрази яко . Има все пак нещо гнило защото чак такава разлика в сметките за двата месеца е невъжможна . Верно че през януари имаше десетина дни по студени но пък тройно да се вдигне сметката е невъжможно .
Далавера , далавера и пак далавера като почнеш от правитество , парламент всички до един са мошеници и айдуци.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 11:51 Заглавие: |
|
|
Май, май не ще да е било баш така: | коцев написа: | Аз пък съм сложил едно шише с вода на прозореца отвънка и чак когато замръзне тогава включвам някакво отопление  |  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 12:26 Заглавие: |
|
|
Лъже лъже на всички снимки в сервиза е по къс ръкав
А сега сериозно и при мен е така,само че не с такава голяма разлика.
98лв 172лв |
|
|
 |
tankovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 12:35 Заглавие: |
|
|
Бъдете благодарни, че не сте на парно, там въобще не можеш да разбереш как и какво ти разпределят с тези прословути уреди. А на електромера и по фактурите все пак можеш да видиш старо-ново и дори да се усетиш ако те краде някой любезен съсед.
Проблема идва не от високите сметки а от ниските възнаграждения които взимаме - докога не се знае, вече спряха да коментират за светлината в тунела. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 13:16 Заглавие: |
|
|
Много сте икономични бреее-аз само вкъщи под 350лв не падам че и горния етаж го топля на дърва...
| tankovbg написа: | | докога не се знае, вече спряха да коментират за светлината в тунела. |
Тя пък една светлина...Така и не се разбра дали светлината в тунела не идва от насреща идващия товарен влак... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 13:32 Заглавие: |
|
|
| Коцев,сметките ти са високи,заради ония 200-250 херцовите Грундици |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 13:37 Заглавие: |
|
|
Като си спомня то май и миналата година пак така януари ме бяха дернали а за февруари взеха само 4лв . Тогава казаха че нещо авансово били взели сигурно и сега пак са врътнали тоя номер.Не е до електромера защото и на двете ми места и в сервиза и в къщи разликите са големи .Прошнорувам довечера една дебела тетрадка и през няколко дни ще си записвам показанията като последните дни отмесеца всяка вечер и в началото на другия също всеки ден и по показанията ще ги хвана кога идват да записват и какво записват Абе ще видят те кон боб яде ли  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|