| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 11:04 Заглавие: |
|
|
| ivan76 написа: | | благодаря за мненията колеги,но какво представлява платката с tda4605? за да знам какво да търся.до сега не съм срещал такава |
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217464 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 12:17 Заглавие: |
|
|
импулсния траф го хвърлих.удължих още кабелите и го сложи на капака захранването-горе.екранирах го с ламарина към маса и се оправи-явно трафа му излъчва хармоници-няма екранираща намотка.
благодаря на отзовалите се |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 15:11 Заглавие: |
|
|
| Ама и те тарикати с тва SMR40200 ми да намалят цената(има елементи най много за 5 Лв.).Знам че тия готовите с имп. траф за Samsung са големи боклуци.Слагал съм от турските- универсални и не съм имал проблеми.А и никой не се сети да направи оная бобина(зелената-керамична)от която горят тия захранвания. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 15:24 Заглавие: |
|
|
| mitcd написа: | | Знам че тия готовите с имп. траф за Samsung са големи боклуци. |
Те пак са турски-само че се забучват директно на мястото на трафа.
| mitcd написа: | | Слагал съм от турските- универсални и не съм имал проблеми |
То тва е същото като другото.Разликата е че универсалното кара малко повече време и е по-мощничко обикновено и малко по-хубаво направено.
И двете са едни и същи боклуци и слагането им води до осакатяване на телевизора.Дискутирани са многократно във форума тия "блокчета"
Има си методика-или тази платка със TDA4605,или отремонтиране на старото.Има и други методики и доработки,но общо взето-това е.
Слагането на "турско блокче" е най-мизерната измежду всички тия методики и рано или късно телевизора се връща.
Те ако са били толкоз хубави производителите нямаше да проектират и произвеждат захранвания,ами щеха да лепат направо "турски блокчета" на конвейр... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|