| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Културен пич Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 17:37 Заглавие: LG 775FT сгъбяса картината |
|
|
Здравейте другарки и другари
Пред входната си врата намерих монитор LG 775FT. Пуснах го и той изгря с дефектна картина. Отворих го и спечени радиоелементи не забелязах. Всякакви ръчки от копчетата на предния панел не подобриха ситуация, при все че са активни и в рамките на образа се забелязва промяна. Питането ми ще мине в компетенция на екстрасенси по картинка, но все пак ми се ще да чуя що за болежка го е споходила този монитор, преди да го забутам в кофата.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 18:00 Заглавие: |
|
|
| Тая вертикална черта в средата преплащане (прегъване) на образа ли е или е просто светлинен блик от снимката? |
|
|
 |
Културен пич Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 18:36 Заглавие: |
|
|
| ivan1959 написа: | | Тая вертикална черта в средата преплащане (прегъване) на образа ли е или е просто светлинен блик от снимката? |
Снимките са от камерфон без светкавица. В средата е чисто "преплащане (прегъване) на образа" то два пъти.
Що за чудо стана темата ми да е в раздел "Общи приказки - Just talking"? Реч иде за един избушен монитор, а не за плетки на една кука. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 18:43 Заглавие: |
|
|
| Културен пич написа: | | Що за чудо стана темата ми да е в раздел "Общи приказки - Just talking"? Реч иде за един избушен монитор, а не за плетки на една кука. |
Има си точно и ясно правило-когато дадената тема е очевидно че човека,който я е пуснал е човек извън бранша нямащ познания в конкретната област на електрониката-темата му отива тук.
Което разбира се не значи че при добро желание няма да получи нужните съвети за да си свърши работа.
Та така...
А моето скромно мнение е на сервиз
Или ако не щеш-в близката кофа за боклук  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 23:29 Заглавие: |
|
|
| мармот написа: | | Корекции.В сервиз или в кофата.По избор. |
Присъединявам се! _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
|