Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем със запалването на колата ми.
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
CTEFAN
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: с.Ресен

МнениеПуснато на: Пет Фев 08, 2008 21:19    Заглавие: Re: Проблем със запалването на колата ми. Отговорете с цитат

stanimir_music написа:
Имам Опел Кадет 1,2.Има газова бутилка.На гас да запаля е абсурд.Само на бензин.Но то 3 дни и на бензин не иска да пали.Понякога когато е на завет пали но трудно.Когато е изложена на по ниска температура,не иска да отлепи.Хаби ми акомулатора които е на само 8 месеца.Налага се да я дърпам.Когато я закача за друга кола,като потегли давам контакт и всички индикатори на таблото гаснат.Когато натисна съединителя светват...,пусна ли го пак гаснат,И ТАКА ДОАТО НЕ ЗАПАЛИ.Мисля че има проблем с токовете но не съм сигурен защото не разбирам много много.Можете ли да ми помогнете къде да търся проблема.

Какво става с колата бе човек ако и нея си изоставил както темата си то изхода е логичен.Има една приказка ПОКРАЙ СТАРА КОЛА И ПОКРАЙ МЛАДА ЖЕНА ТРЯБВА ПО-ЧЕСТО ДА СЕ ЗАСТОЯВАМЕ ИНАЧЕ И ДВЕТЕ ЩЕ НИ ОСТАВЯТ Exclamation Exclamation Exclamation
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети