| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 12:20 Заглавие: Samsung CW29A114N,шаси KS7A - няма картина |
|
|
С един коопроцесор е - VCT49XYF PY C7,има екранно меню и звук но няма картина,тъмен екран.Напреженията са в норма,също няма картина от външен източник,но има видеосигнал към изходите.Дали този процесор си е заминал или е нещо друго което ми убягва. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 12:42 Заглавие: |
|
|
А с базикане на G2 какво става ? _________________ Иво Банов |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 13:01 Заглавие: |
|
|
Не съм го бъзикал,ще пробвам но не би ли трябвало и екранните менюта да не се виждат ако има защита,а тях си ги има.
П.П. Пробвах го но няма ефект. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет.
Последната промяна е направена от vescherry на Нед Яну 20, 2008 13:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 13:08 Заглавие: |
|
|
| Макар че не съм превърженик но то стана модерно.Смени ли бина? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 13:32 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | Макар че не съм превърженик но то стана модерно.Смени ли бина? |
Ами то друго май не остана.Сетих се,че клиента спомена,че го е правил и преди този номер и сам се е оправил. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 13:55 Заглавие: |
|
|
Пробвай с този за същия проц е.
Аз като ги правя тези магарии 1 си записвам оригинала ,после сравнявам двата за да видя къде има разлики и тогава го слагам.Но ти ги знаеш тези работи де. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 18:26 Заглавие: |
|
|
Извинявам се за дългото закъснение,но чак днес имах възможност да пробвам с презапис на паметта.Пробвах с дъмпа на old4 и тръгна,след това пробвах и с оригиналния запис,пак тръгна.И двата записа ги направих на нов чип,явно стария нещо не го бива.
Благодаря на всички за помоща. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
|