| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 0:30 Заглавие: Литература за ел. двигатели |
|
|
| Много се извинявам но бих искал да ми препоръчате някаква литература за ремонт и пренавиване на ел. двигатели много бих искал да науча повече за ремота им а пък и семейството ми притежава цех за ремонта им но винаги сме имали майстори а те знаете как си крият занаята та бих искал да прочета малко по въпроса. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 0:53 Заглавие: |
|
|
Съмнявам се че някъде има такава литература. Ще попитам за всеки случай един стар майстор(за литературата). Ама ако имате цех, сядай си на гъза, заставаш до някой от майсторите и се учиш!!! Най малкото, няма да повярвам, че ако види че имаш желание- няма да ти покаже за какво става въпрос? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 1:06 Заглавие: Re: Литература за ел. двигатели |
|
|
| Anonymous написа: | | Много се извинявам но бих искал да ми препоръчате някаква литература за ремонт и пренавиване на ел. двигатели много бих искал да науча повече за ремота им а пък и семейството ми притежава цех за ремонта им но винаги сме имали майстори а те знаете как си крият занаята та бих искал да прочета малко по въпроса. Благодаря предварително. |
А те напуснаха ли или натам отива? И аз като оправях наскоро мониторите на 1 компютърна фирма, те се слагаха да им разбират колкото мен и непрекъснато даваха акъл! Тогава защо са ме извикали? _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
cvetoslavvasilev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 14:32 Заглавие: |
|
|
| Колега извинявай ама случая е малко по-различен. Аз работя в София цеха ми е в провинцията а там вярвай ми трудно се намират добри майстори, които са добри. Искат да работя аз за тях а не те за мен, други си работят някъде пред пенсия и не им се напуска, трети са си особенни и не им се работи и т.н. Нали разбираш, че не може цялата база да е моя или на майка ми и баща ми няма значение, аз да ходя за жици, материали и т.н. да се търсят клиенти, да се води счетоводство, сметки, токове, води ............ и на края идва двигателчето майстора иска 60-70 лв. и аз за да съм конкурентен на пазара трябва да взема 10-20 лв. Та мисълта ми беше аз съм доста технически грамотен според мен бобинажа не е толкова сложна процедура но си има тънкости които трябва да се научат а всеки си пази занаята и исках да попрочета нещо да мога от време на време да се включвам и аз в работния процес. Не искам да вися на нечия глава или да давам акъли въпреки, че цеха си е мой и мога и това да правя но не го правя защото знам, че е неприятно. Поздрави. |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 14:37 Заглавие: |
|
|
Имаше някакъв "Наръчник на бобиньора". Вижте в библиотеките. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 15:32 Заглавие: |
|
|
Занаят по книги се не учи...
Особено пък тоя. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
cvetoslavvasilev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 22:41 Заглавие: |
|
|
| Знам, че е така но все пак трябва да се почне от някъде. |
|