| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sabi69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 12:13 Заглавие: Philips 190C6-LCD Монитор |
|
|
Колеги -- Монитора е с изгоряла лампа на дисплея -- едната е здрава , но като цяло монитора светка за около 3-4 сек. и гасне
възможно ли е да изгася заради изгорялата и дали има начин да се направи само с едната -- поне да се закърпи за известно време докато намеря нова
инвертора е изпълнен с BIT3193G
Благодаря предварително _________________ http://gallery.devinbg.org/main.php?g2_itemId=97
колкото повече научавам---разбирам ,че нищо не знам |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 12:25 Заглавие: |
|
|
Как разбра че е лампа?А иначе-при проблем с лампа или инвертор ще се гаси. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 14:38 Заглавие: |
|
|
заблудил съм се -- уж им сменях местата -- та значи , едната от лампите не свети , но се оказа много високо съпротивление на едното повишаващо трафче,на другото трафче и двете лампи ги слагам и светкат - но за малко,махнах деф.траф и пробвах без него , но ефекта е същия -въпреки ,че трансформаторите са в паралел спрямо драйвера,явно има обратна връзка от изходите но не мога да я намеря -- ще опитам да го пусна с едното рамо _________________ http://gallery.devinbg.org/main.php?g2_itemId=97
колкото повече научавам---разбирам ,че нищо не знам |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 15:03 Заглавие: |
|
|
Без нов траф няма да стане работата.Те двете лампи на 1 траф ще светят,но крайния резултат си мисля че няма да е задоволителен.А и пак ще се спира,обратната връзка не знам как ще я излъжеш. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
tankovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 11:18 Заглавие: |
|
|
| За да работи подсветката и двете рамена трябва да са в ред, има обратна връзка от тях и генерациите спират. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
|
|
 |
|