| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pacolyny Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 19:25 Заглавие: тарся си дистанционно за ресивър SONY STR-DE598 |
|
|
| здравеите на всички,много спещно си тарся дистанционно за ресивър,модела е SONY STR-DE598.ако знаете и някви саитове за дистанционни пак ще ми помогнете,а и цената ако знае някои пак да казва.надявам се че ще ми помогнете |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 19:31 Заглавие: Re: тарся си дистанционно(спещно) |
|
|
| pacolyny написа: | | ако знаете и някви саитове за дистанционни пак ще ми помогнетe |
Е сайтовете са горе стикнати в тема,ама няма кой да чете.
Въпреки това съм песимист че от там ще намериш нещо в конкретния случай. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pacolyny Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 12:25 Заглавие: |
|
|
| братле видях ги тези саитове но няма такива дистанционни за сажаление.казаха ми че трябвало да се прави порачка за такива дистанционни че точно за ресивъри не се продавали и много се чудя каква ще му е цената |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 13:38 Заглавие: |
|
|
| RMAAU излиза за този модел.За евентуален заместител, Румен може би ще каже.Някъде прочетох,че е около 35 ЕU,но знае ли човек... |
|
|
 |
pacolyny Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 18:41 Заглавие: |
|
|
| кои е този румен братле,как да се сваржа с него,или нека ми пише тука.ти можеш ли да ми извадиш няква снимка на този тип дистанциооно |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 19:18 Заглавие: |
|
|
| pacolyny написа: | | кои е този румен братле,как да се сваржа с него,или нека ми пише тука.ти можеш ли да ми извадиш няква снимка на този тип дистанциооно |
Погледни един пост преди моя и просто кликни там.Човека ти го е дал на готово. |
|
|
 |
|