Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Автоусилвател Axton CAA 50

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 21:37    Заглавие: Автоусилвател Axton CAA 50 Отговорете с цитат

Вчера си купих от ръка този усилвател за кола но на него не пише никакви параметри.Някой запознат ли е с този усилвател?В нета не намерих нищо конкретно,знам само че е 4 канален и тежи доста!Пишете ако му знаете параметрите или ме насочете към някой линк в нета.Не знам дали е на сметка ама го взех за 80 лева .Продаваше го човека спешно и аз като го видях ми хареса поне на външен вид и всички канали работят ама какво вадят като мощност не знам!Пишете ако имате инфо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 23:39    Заглавие: Re: Автоусилвател Axton CAA 50 Отговорете с цитат

borko 30 написа:
Вчера си купих от ръка този усилвател за кола но на него не пише никакви параметри.Някой запознат ли е с този усилвател?В нета не намерих нищо конкретно,знам само че е 4 канален и тежи доста!Пишете ако му знаете параметрите или ме насочете към някой линк в нета.Не знам дали е на сметка ама го взех за 80 лева .Продаваше го човека спешно и аз като го видях ми хареса поне на външен вид и всички канали работят ама какво вадят като мощност не знам!Пишете ако имате инфо

Борко нали у вашия сервиз правите много усилватели(и най вече Тьндьр).Кат правите толкова много- само с едно замерване (на едно място )може да разбереш колко вата е усилвателчето ти.Ама трябва и да се отвори де????
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Фев 12, 2008 20:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм казал че правиме толкова много, бай!Просто питах някой дали знае нещо за този вид усилвател!Нямам нужда от сарказъм просто питах като човек дали някой знае с какви параметри е и дали държи примерно на 2 ома в бридж-такива работи !Той е немски и ще ми покаже повече мощност при замерване така или иначе от колкото е даден заводски щото има мерене при даден процент изкривявания при заводските надписи които липсват!А, и ние не ги правиме тъндърите -правят ги другаде -ние просто сме им гаранционна подръжка и ги ремонтираме!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети