|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 21:37 Заглавие: Автоусилвател Axton CAA 50 |
|
|
| Вчера си купих от ръка този усилвател за кола но на него не пише никакви параметри.Някой запознат ли е с този усилвател?В нета не намерих нищо конкретно,знам само че е 4 канален и тежи доста!Пишете ако му знаете параметрите или ме насочете към някой линк в нета.Не знам дали е на сметка ама го взех за 80 лева .Продаваше го човека спешно и аз като го видях ми хареса поне на външен вид и всички канали работят ама какво вадят като мощност не знам!Пишете ако имате инфо |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 23:39 Заглавие: Re: Автоусилвател Axton CAA 50 |
|
|
| borko 30 написа: | | Вчера си купих от ръка този усилвател за кола но на него не пише никакви параметри.Някой запознат ли е с този усилвател?В нета не намерих нищо конкретно,знам само че е 4 канален и тежи доста!Пишете ако му знаете параметрите или ме насочете към някой линк в нета.Не знам дали е на сметка ама го взех за 80 лева .Продаваше го човека спешно и аз като го видях ми хареса поне на външен вид и всички канали работят ама какво вадят като мощност не знам!Пишете ако имате инфо |
Борко нали у вашия сервиз правите много усилватели(и най вече Тьндьр).Кат правите толкова много- само с едно замерване (на едно място )може да разбереш колко вата е усилвателчето ти.Ама трябва и да се отвори де???? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 12, 2008 20:46 Заглавие: |
|
|
| Не съм казал че правиме толкова много, бай!Просто питах някой дали знае нещо за този вид усилвател!Нямам нужда от сарказъм просто питах като човек дали някой знае с какви параметри е и дали държи примерно на 2 ома в бридж-такива работи !Той е немски и ще ми покаже повече мощност при замерване така или иначе от колкото е даден заводски щото има мерене при даден процент изкривявания при заводските надписи които липсват!А, и ние не ги правиме тъндърите -правят ги другаде -ние просто сме им гаранционна подръжка и ги ремонтираме! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|