| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gogo27 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 15:17 Заглавие: DVD SAMSUNG MODEL - HT P10 |
|
|
КОЛЕГИ ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ
Главата на дивидито няма никаква реакция също и мотора който е предвижва по осите
Оптиката не свети , лентовия кабел е подменен с нов напреженията са точни BA5954 е нов
Последната промяна е направена от Gogo27 на Съб Фев 09, 2008 15:52; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 15:37 Заглавие: |
|
|
| Кажи какво си мерил?Оптиката свети ли?Напрежение някво към кабела на механиката?Отговора-може да е захранването,чипа на моторите,лентовия кабел,някое моторче а може и да е нещо друго. |
|
|
 |
Gogo27 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 16:02 Заглавие: |
|
|
| mitcd написа: | | Кажи какво си мерил?Оптиката свети ли?Напрежение някво към кабела на механиката?Отговора-може да е захранването,чипа на моторите,лентовия кабел,някое моторче а може и да е нещо друго. |
Оптиката не свети , лентовия кабел е подменен с новр напреженията са точнир BA5954 е нов,на дисплея пише лоадинг а при отворена ръчно шейна като натисна повер оф шейната се затваря и огасва дивидито |
|
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 22:38 Заглавие: |
|
|
| Gogo27 написа: | | mitcd написа: | | Кажи какво си мерил?Оптиката свети ли?Напрежение някво към кабела на механиката?Отговора-може да е захранването,чипа на моторите,лентовия кабел,някое моторче а може и да е нещо друго. |
Оптиката не свети , лентовия кабел е подменен с новр напреженията са точнир BA5954 е нов,на дисплея пише лоадинг а при отворена ръчно шейна като натисна повер оф шейната се затваря и огасва дивидито |
около дисплея имаш един кондензатор черен.отпои ги и после пак го запой.ако не се оправи ще ти изпратя бин за флаша. _________________ Както си работеше и спря!!!! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 23:00 Заглавие: |
|
|
REMZ а ако серво борда какво правим  |
|
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 12, 2008 9:37 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | REMZ а ако серво борда какво правим  |
Фишев ти колко пъти си сменил серво борд,аз не съм сменявал до сега на самсунг,има шанс да е серво но според мен не е.  _________________ Както си работеше и спря!!!! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 12, 2008 10:26 Заглавие: |
|
|
В тази област:
Увеличить фото »»
Направи този мост:
Увеличить фото »» _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 12, 2008 10:49 Заглавие: |
|
|
| REMZ> написа: | | fishev написа: | REMZ а ако серво борда какво правим  |
Фишев ти колко пъти си сменил серво борд,аз не съм сменявал до сега на самсунг,има шанс да е серво но според мен не е.  | Докато бяха гаранционни съм сменил доста палеха чипове на поразия и в момента имам едно Р10 със стопен ВА 5954 и овъглена платка (искаш ли снимка)Преди две или три седмици ремонтирах такъв мина само със ВА-то |
|
|
 |
|