| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 21:06 Заглавие: |
|
|
Не малко, ами много ме дразни това отляво. Намалява ми шрифтовете, трябва да се кьоравя. Пък и са за неща, които в никой случай няма да ми харесат. | Цитат: | Price: 75 USD Price: 66 USD |
_________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 21:53 Заглавие: |
|
|
Да кажа и аз нещо
Възможността за attach-a не е лоша, въпреки че желанията по-скоро бяха да може в самото поле на поста да се прикрепят "малки" картинки (без да е нужно те да бъдат линкове).
Банера вляво е доста натрапчив и пречещ (поне да беше отдясно )
За аватарите е добре да има галерия за избор (или възможност за собствена), при това служебно присвояване (май в зависимост от количеството постове) почва да изглежда еднообразно. "Трудно различимо" кой е самия автор. |
|
|
 |
Zdrav Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 23:04 Заглавие: |
|
|
Аз обяда винаги съм си го плащал.
Никога няма да кликна върху банера в ляво.
Дали от ляво или от дясно все тая.
А това че ги нямаше титлите, "експертите" и т. н. никак не беше лошо... _________________ Знанието е лично преживяна истина. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 23:26 Заглавие: |
|
|
Малее,що критики що нещо.....
Ама тоя банер верно много дразни
Особено като почне да се мята
И за аватарите е прав RC ама ние както сме се размрънкяли може да се простим с атачмънт-а  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
MikoBG Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 3:02 Заглавие: |
|
|
Я стига сте мрънкали. Що не мърдаш а после ама много мърдаш!
Супер си е атача! В колко форума като този го има! А това къде бил! Ами че то на всеки на различно място ще му харесва! Ама нали го има!
И по добре че е атачмент, а не кат поснеш нещо и който го интересува и който, не все да тегли и товари нета! А за размера ще се види с времето. Що трябва залата схема да качваш. За тая работа си има файлообменник!
А му се радвам и поздравявам Пламен за добрата идея.  |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 10:24 Заглавие: Защо да шава банера? |
|
|
Спрете си анимациите в интернет експлоръра .... едва ли някой приритва за подвижни образи в интернета, пък и ако е с компютър като моя Pentium на 133.....  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|