Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

GSM кото дистанционно за TV
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Нед Яну 20, 2008 18:27    Заглавие: GSM кото дистанционно за TV Отговорете с цитат

Имам Soniericsson k810i и ми трябва някаква програма за да мога да го ползвам и като дистанционно за телевизора.Казаха ми за програмата TV control.Пробвах я и нищо не става.Ще можете ли да ми кажете за някаква друга програма подобна на тази,която да работи???????
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 20, 2008 18:29    Заглавие: Отговорете с цитат

За Пирин или за Опера?
И защо си мислите, че търговските трикове са винаги 100% истина?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ДТМФ3
Гост

МнениеПуснато на: Нед Яну 20, 2008 19:47    Заглавие: Re: GSM кото дистанционно за TV Отговорете с цитат

Velkov написа:
Имам Soniericsson k810i и ми трябва някаква програма за да мога да го ползвам и като дистанционно за телевизора.Казаха ми за програмата TV control.Пробвах я и нищо не става.Ще можете ли да ми кажете за някаква друга програма подобна на тази,която да работи???????

Няма, само дистанционно за комп'тър има...вградено в телефона
Върнете се в началото
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Нед Яну 20, 2008 22:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Има, виждал съм, малко неконкрето ще дам пример ама не помня ни какъв беше телефон нито пък програмата, обаче командваше телевизора, мисля че и други работи можеше да командва.
EDIT: Сега като помислих телефона май беше NOKIA 6600

Последната промяна е направена от andrey1988 на Нед Яну 20, 2008 22:49; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 20, 2008 22:27    Заглавие: Отговорете с цитат

andrey1988 написа:
Има, виждал съм, малко неконкрето ще дам пример ама не помня ни какъв беше телефон нито пък програмата, обаче командваше телевизора, мисля че и други работи можеше да командва.

Прав си има например NOKIA N70 има програмка която трябва да си качиш на телефона но нали разбирате за какво става дума Confused
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 21, 2008 2:11    Заглавие: Отговорете с цитат

andrey1988 написа:
EDIT: Сега като помислих телефона май беше NOKIA 6600

ДА , чувал си от един дето е виждал ))) к810 има само дистанционно за комп, а в смартфоните може да се качва такова за телевизор и дриги с ИР
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DukeNukem
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 21, 2008 11:56    Заглавие: Отговорете с цитат

irRemote

Може да оправлява мн.работи само да имаш инфра ред.
По принцип е за Синбиан,ама мисля че я има и в *.jar
Върнете се в началото
Тодор Живков
Гост

МнениеПуснато на: Вто Фев 05, 2008 23:04    Заглавие: GSM телефон като дистанционно за компютър Отговорете с цитат

С Bluetooth Remote Control програма и bluettoth aз командвам компютъра си от телефона. В компа има тв карта, та се получи отговор.
Върнете се в началото
Bengata
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 13, 2008 15:10    Заглавие: Отговорете с цитат

DukeNukem написа:
irRemote

Може да оправлява мн.работи само да имаш инфра ред.
По принцип е за Синбиан,ама мисля че я има и в *.jar

Не *.Sis иначе точно така се казва irRemote за синбиян операциона система аз лично я имам и я ползвам на телефон Nokia 9210 i наистина има възможноста да оправлява дори и CD player Denon Pioneer и други
Но не зан дали ще стане за твоя телефон.Имая в data.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Фев 13, 2008 15:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Става само на смартфони, защото ти трябва процесор който да ти изпълни зададените от програмата функции - в случая да ти пусне инфрареда и да ми изпрати ток с определена честота за да се сменят каналите например. Хубавото е на този вид програми че се самообучават с оригиналното дистанционно на уреда. Даже и на кола съм пробвал - става. Само трябва централното да ти е с инфрачервено дистанционно а не с радиовълни.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети