| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zebrataaaa Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 18:06 Заглавие: |
|
|
| цената е 100-тина лева ,не знам със сигурност - но там някъда, трябва ми за семеен фотоапрат ! но ме притеснява че е толкова неизвестен . че няма да си намеря за него евентуални части или аксесуари !!! А "уж " е купуван от БГ от техномаркет ! така като гледам няма оптичен зум...това толкова пагубно ли е ??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 18:10 Заглавие: |
|
|
| Не е пагубно че няма оптичен зум, лошото е че няма гаранция! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 18:53 Заглавие: |
|
|
| Зависи и колко е стар Li-ion акумулатора. Скъпи са. |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 23:41 Заглавие: |
|
|
(3.2 M pixel high quality sensor) За фотоапарат е пагубно да няма оптичен зум.Качеството ще е като на някой модели GSM.Ако е от магазин по 1 лев. купи си  |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 23:59 Заглавие: |
|
|
3.2 M сензор, 6,6 М апарат... ха сега де...  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 0:35 Заглавие: |
|
|
| 6,6 pix-това е интерполирана.Което значи че фото апарата останалите пиксели си ги измисля(образно казано).Все едно да увеличиш снимка на компа. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 22:20 Заглавие: |
|
|
Липсата на оптичен зум,предполага най-вече да снимаш от близо и то при добро,естествено осветление/вън на слънце/.Последното си е задължително при мааалките сапунерки.Ако ти се прииска да "щракнеш" някой и друг пейзаж,той винаги ще е доста в далечината.3-те мегапиксела са нормални при разпечатване на снимки с р-ер до 10/5 см.За по-голями...За цена-до 100 лв.,какво повече?
Все пак при евентуалната покупка,направи няколко снимки. |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 17:13 Заглавие: Re: Какво предтавалява това всъщност? (спешно е) |
|
|
Еми аз имам същият Фотоапарат които си го купих преди две години и НЕ съм доволен от него!!Просто е с малка разделителна способност няма варио и не си заслужава да си даваш парите за глупости.Наистина през деня на дневна светлина прови що годе добри снимки.По добре додаи още някои лев и си купи нещо по-ново,за да си доволен.Просто това е моето мнение.Надявам се да съм ти помогнал.  |
|
|
 |
|