Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

палячовциии

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
POW
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 16, 2008 9:36    Заглавие: палячовциии Отговорете с цитат

ПАЛЯЦИ, МОДОВЕ ИЛИ ТАМ КАКТО ВИ Е ПРЯКОРА. ИСКАМ ДА МЕ ИЗТРИЕТЕ ОТ ТОЯ ШИБАН ФОРУМ, НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ ЧЛЕН ПОВЕЧЕ В ОСРАНИЯ ВИ ФОРУМ!! МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ДА НЕ СЪМ ЧЛЕН ТУК!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 16, 2008 9:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Idea Най-горе в дясно червен бутон " X " и не се занимаваш с "глупости"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Комбинатор
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 16, 2008 10:26    Заглавие: Отговорете с цитат

В тоя усран живот все ще си "ЧЛЕН" някъде.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 16, 2008 10:59    Заглавие: Отговорете с цитат

В по-долната тема с мотора съм му постнал и още писания на въпросния господин в същия дух...но просто ми се ще да споделя и това което получих на лични тая заран от същия "автор".Направо сърцето ми се къса,като знам какви писания получавам на лични и че не съм ги споделил с вас-
POW написа:
хайде и това лично искам да постенш. Какви са ми квалификациите? Я поясни бе пич. Че съм писал мислител в кавички?! Ти май не загряваш, явно го имаш за мислител или себе си? Каква е личната квалификация, а? Лична квалификация е по-скоро смешник, но това е вече категория -хахахах. Палячо! Много сте докачливи? Аз не трябва ли да се докачам като ме поучават смешки като тебе и дакис какво да пиша, как да го пиша и адекватно да водя дискусията, кво ви става бе пичове, за кви се имате? За некви критерии ли? Капацитети?! Палячовцииии....ето това сте, кое не е адекватно бе пич? Това, че не разбирам от тоци или?! Палячо, не си добре. Обиждаш ме и ето аз ти отговарям, за мен вие сте неадекватни, комплексирани и ограничени. Както искаш така го третирай, но не можеш да се изживяваш на некакъв, щото си всъщност никой баце. И като ми заключи темата -накриви дедовия, палячо! Виж колко си смотан, неадекватна била темата и начина й на водене, кое е неадекватно бе смотан, и кой си ти да определяш кое е адекватно, от позицията на какъв?! Модератор?! Палячо!? Какви са квалификациите бе пич? Айде поясни ги?! Ами дакис като ме квалифицира, че едва ли не не знам за какво ми е?! Може да не знам какво търся, но не и за какво ми е, разбираш ли разликата?! ПАЛЯЧОООООО!
Не желая да членувам повече в тоя форум!! Палячо изтрий ми регистрацията, нали си отворен, хайде изтрий я, че не си ми на ниво. ПАлячо! Да ти сера на форума комплексарски, вместо да си помогнем, не ще се правим на велики, затуй живеем в гоМна -аххахахахаах
аре Палячо изтрий ми рег-а, че не щем да ви видим повеке.....постни го туй, щом си толкоз отворен и с конкретизирай палячо, каква е лината квалификация към дакис, кое е обидното и кое е неадекватното, паляк комплексиран. Коя точка от правилата нруших бе паляк?! пфуууу селяни....не щем да съм член тука, ай изтрий ме!

Така,да поясня с думи прости защо ти е заключена темата.Втори път.В темата вече съм писал защо е заключена веднъж.Въпреки че не съм длъжен,но както и да е.
Първо-заради лични квалификации към Dakiss,второ заради меко казано,ама много меко казано, неадекватния начин по който водеше темата...
Видимо е че не разбираш от електротехника.То и постовете ти от сорта "тия 100ампера на час ли ги гори или как?" го показват точно и ясно..В което и няма нищо лошо-не разбрираш-не разбираш.Никой не се е родил научен.
Пампоров те пита за какво ти трябва този мотор,не му се отговори,втори човек те пита-пак няма отговор.
Накрая хората почнаха да гадаят и ти се разфуча срещу тях и прибави едно гениално прозрение в стила "то ако е трябвало да знаете защо ми е този мотор-съм щял да ви кажа."
Е неам думи...
Напълно нормален завършек за една напълно ненормална тема.
Та така-на два пъти вече съм ти обянил защо ти е заключена темата.Ако все още не си разбрал-твой си проблем.
Всякакви твои писания оттук насетне в този стил и по този въпрос ще ги трия директно.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети