| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 13:37 Заглавие: лепило за метал/пластмаса |
|
|
налага ми се за слепвам материали от метал и пластмаса.с епоксидна смола не става защото повърхностите са гладки.с каноконлит, понякога не съм достатъчно бърз и стават фалове.знам че в магазините има голям избор но искам да чуя какво мислят и майсторите.това което слепвам е подложено на сравнително голямо механично напрежение и ми трябва здраво лепило.
благодара предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 14:59 Заглавие: |
|
|
Пробвал съм с poxipol точно за залепване на метал и пластмаса.Повърхностите които лепих също бяха сравнително гладки.Резултата е задоволителен, но при не голямо усилие върху връзката.Пробвай какво ще се получи в твоя случай и ако искаш сподели. _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 17:18 Заглавие: |
|
|
Ами опитай с ЛОКТАЙТ-гел.Дава доста повечко време за фисиране на детайлите.С този КАНОКОНЛИТ защо изобщо се занимавате  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 18:16 Заглавие: |
|
|
| Ако пластмасата е полиетилен -считай че с никакво лепило няма да стане! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 18:28 Заглавие: |
|
|
Именно, зад придобилото популярност наименование - "пластмаса" могат да бъдат не едно и две органични съединения, така че подобен въпрос е ....
Едно лепило в един случай може да е добро, а в друг - никакво, така че по метода на пробите и грешките.
Ако става дума за еднотипни детайли (и количества) - има лаборатории които се занимават с подобни анализи и биха могли да подберат най-подходящото. |
|
|
 |
|