|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 13:39 Заглавие: |
|
|
Проблема ти не е във видео картата,а в самите настройки!!Явно не четеш какво ти пише чичко Филипов!!!!!!!!!! За да изкараш сигнала на телевизора първо погледни дали имаш инсталирани дравари за видео картата,ако нямаш влез в саита на GeForce и си ги свали.Втората стъпка е свързването на PC-то с телевизора с помоща на S-video кабел.След това влизаш в менюто на видео картата което ти се намира в старт менюто долу в дясно на екрана (иконата ти е зелена).Цъкваш на иконата NVIDIA DISPLAY слет това избираш Tools и сеотваря поле за телевизора и цъкваш на Force TV detection.Компютара след това се рестартира,за да открие телевизора!!!!!Като тръгне пак PC-то влизаш пак в настройките на картата и влизаш в nView Display Setting.След това ще ти се появи едно поле,за да включиш сигнал за телевизора.Това ще стане като избереш CLONE!!!!!!!!!!Даваш му OK и всичко си тръгва както си трябва.Каквото виждаш на монитора това ще ти се паяви и на телевизора!!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
FASMAN Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 17:15 Заглавие: |
|
|
Ако може и аз да се включа?
Всички видеокарти при стартиране на компютъра още преди да започне да зарежда уиндоуса трябва да предават на всички изходи или поне не съм видял такава която не го прави така, че ако нямаш сигнал на ТВ преди да зареди виндоуса проблема не е в настройка на операционната състема по скоро на биос или хардуерен проблем. |
|
|
 |
nuke86 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 18:57 Заглавие: |
|
|
| FASMAN написа: | Ако може и аз да се включа?
Всички видеокарти при стартиране на компютъра още преди да започне да зарежда уиндоуса трябва да предават на всички изходи или поне не съм видял такава която не го прави така, че ако нямаш сигнал на ТВ преди да зареди виндоуса проблема не е в настройка на операционната състема по скоро на биос или хардуерен проблем. |
ясно, значи при мен нещо хардуерно е прецакано защото през тв-изхода през цялото време, дори и при зареждане на уиндоуса ми показва все това на телевизора
а какви биос настройки да проверя  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|