| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rosenrigov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 14:46 Заглавие: Климатик Osaka размразяване |
|
|
Здравейте
Значи когато пусна климатика сутринта след 10мин започва да се размразява ,а на външното тяло няма нищо. Чувал съм че се размразява когато се заледи външнота тяло.
Нормално ли е това или му има нещо
Благодаря Ви. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 15:09 Заглавие: |
|
|
| за осака всичко е нормално-това са доста евтини и слабонадеждни китайски машини-не искам да плюя марката ,но в случая мисля че казвам истината.тези машини които ги "дават" за нискотемпературни -тоест трябва да работят при минусови температури,са направени да размразяват на време-а не когато сработят датчиците на външното тяло,беше доста често-не си спомням точно периода.това се прави с цел намаляне на цената-според мен,защото за да се направи един качествен климатик да размразява точно когато трябва и да не се получава"пренатрупване" на леда или в другия случай безпричинно размразяване се изискват доста средства за надеждна автоматика ,а това вдига цената на машините.пак казвам ,че съм далеч от мисълта да плюя марката осака-това важи за повечето машини от евтиния клас-до 1000 лева,независимо с какво име са. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 18:18 Заглавие: |
|
|
И аз се топля на климатик Осака, потвърждавам за размръзяването. Но при баш студа, като вънка беше -17 градуса, вътре в стаята си беше 20 без никакъв проблем. Поне това го може. _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 22:14 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | за осака всичко е нормално-това са доста евтини и слабонадеждни китайски машини |
Едно уточнение:
Китайски са само елементите и възлите които се внасят насипно (при това са набор от различни производители), а иначе се сглобяват в Бургас.
"ЯПОНСКАТА СИЛА" |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 11:57 Заглавие: Re: Климатик Osaka размразяване |
|
|
Не знам как точно стои въпроса с тази марка климатици, но за други съм чел, че при ниски температури тръгват чак след като си подгреят маслото в агрегата.
Та .... ако е за това според мен е по-добре е да се изчака с подгряването, отколкото после техниците за ремонт
... демек да не тръгва климатика веднага заради каприза и нетърпението на потребителя, а след като е готов.
Все пак за конкретния модел може и да не е така ...... _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
penkeler Опитен потребител

|
|
|
 |
|