|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krokotam Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 11:19 Заглавие: |
|
|
Работещо дъно такова не е 25 лева , според цени на дистрибутури идва до към 80 лева, дъното не е много лошо .
Но проблема е точно в биоса, ако си от София мисля имаше един сервиз по бул.България в близост до Мотописта, къде си флашваха биоси . _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 12:00 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | То работещо такова дъно е 25 лева максимум... |
Ваклине нали въпроса е да се научат. Платките стават все по-сложни, а единственото което се коментира тук са кондензаторите и биоса. _________________ skype grisha7557 |
|
|
 |
Shterev Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 13:16 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | За сервиз не си ли чувал? Все пак там хората се занимават професионално, а не любителски като теб и приятеля ти. Или ти се свидят 10 - 15 лв? И кондензаторите, които сложихте нови от магазина ли са? |
Аз сам любител да! Авера ми се занимава професионално в компютърен сервиз ДА!!! А колкото о това само нови има по 88лв,а старите ги дават по минимум 50лв. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|