| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoil_Pishikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 20:31 Заглавие: |
|
|
| Виж радиатора му,той не е на маса и май е отделен от другите само с една книжна лепенка, които са на маса .От мн. обръщане на шасито при ремонта тя се протрива-един такъв ми разказа играта. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 21:16 Заглавие: |
|
|
| Stoil_Pishikov написа: | | Виж радиатора му,той не е на маса и май е отделен от другите само с една книжна лепенка, които са на маса .От мн. обръщане на шасито при ремонта тя се протрива-един такъв ми разказа играта. | Какъв радиатор каква книжна лепенка Били пояснил за какво иде реч че нещо не мога да ти разбера писанията  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 21:39 Заглавие: |
|
|
| Панела който охлажда НЧУ Е ИЗОЛИРАН от маса и е на 2мм от другите панели който са на маса .Ако се цъкне към замасените НЧУ-то заминава -това имах в предвид. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 23:58 Заглавие: |
|
|
| Stoil_Pishikov написа: | | Панела който охлажда НЧУ Е ИЗОЛИРАН от маса и е на 2мм от другите панели който са на маса .Ако се цъкне към замасените НЧУ-то заминава -това имах в предвид. | Това сериозно ли което го казваш Досега съм направил стотици китайски шасита(от всички видове ) такава простотия за лепенката за която пишеш не съм виждал Явно при теб е бил някой уникат |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 0:30 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | Stoil_Pishikov написа: | | Панела който охлажда НЧУ Е ИЗОЛИРАН от маса и е на 2мм от другите панели който са на маса .Ако се цъкне към замасените НЧУ-то заминава -това имах в предвид. | Това сериозно ли което го казваш Досега съм направил стотици китайски шасита(от всички видове ) такава простотия за лепенката за която пишеш не съм виждал Явно при теб е бил някой уникат |
То при него всичко май е уникат  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 20:36 Заглавие: |
|
|
То при него всичко май е уникат Rolling Eyes
Бай Тишан, когато остане бес работа -адвокатства.
Все ,пак не съм накарал колегата да бърка в контакта с пирони, за да проверява тоците. |
|
|
 |
peshootvt Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 14:46 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Като гледам предната дата на която си писал и тази на новия ти пост-вероятно бая е поизкарал и поживял последния-значи иде реч че вероятно тоя новия който си сложил след него е ментеляв |
Довършвам темата за протокола.
Чипа не беше ментеляв. Изгори го още веднъж. След това пак, но изгори и изправителя си и най-накрая взриви и два кондензатора , този на 100 и на 24 волта. Всичко бе заради калпав контакт, разклонител - 40 годишен, и готин радиятор с "ниска" консумация. Бях решил наистина да перна "телевизора" в контейнера, но се реших на последен опит. Заплюх иначе здравия на мерене оптрон и всичко останало и за сeга Зайо Байо държи вече ВТОРА седмица.
Последно за протоколa
В магазините вече няма AN7523, а се заменя с AN17823A.  _________________ За колегите съм Пешо Шарпа. Ако нещо Ви тревожи за SHARP, питайте. На никого не съм отказал.
Към клиентите - За мерси не ме търси. От утре не се плаща.  |
|
|
 |
|