|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 20:49 Заглавие: Може ли да се ангажираме с определение на понятието колега? |
|
|
Колега,
Колегиално отношение,
Колегиална помощ,
Колегиално пренебрежение.
Всичко това се случва ежедневно и ме навежда на мисълта за необходимото и достатъчно условие за определение на понятието.  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 20:56 Заглавие: |
|
|
Boiko я разясни с думи прости че изпаднах в дълбок размисъл  |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 21:02 Заглавие: |
|
|
На практика:колега е всеки с приблизително подобна професионална ориентация като твоята и който си готов да изклатиш при всяка възможност,особено при перспективата за лични дивиденти.Колегиалното пренебрежение е широко застъпено в нашите среди и се разглежда като нещо позитивно,такова дето те мотивира допълнително да се развиваш и те изпълва с решителност.
PS:Я след третата ракия какво хубаво се получи!  _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 21:12 Заглавие: |
|
|
| мармот написа: | На практика:колега е всеки с приблизително подобна професионална ориентация като твоята и който си готов да изклатиш при всяка възможност,особено при перспективата за лични дивиденти.
: |
 |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 21:14 Заглавие: |
|
|
Ако за мен беше ясно, нямаше да питам.
И ако трябва да доразвия въпроса:
Колега, това е ? :
1. Участник във форума, който ползва интернет.
2. Труженик, който с професията храни семейство.
3. Работодател, който храни няколко семейства и покрай тях и своето.
4. Случайно попаднал потребител.
5. Неслучайно, изпаднал в техническа беда, сънародник.
6. Гявол, желаещ интернет да ремонтира телевизора му.
7. Грамотен техник, работещ в "сивия сектор"
8. ....
9. ...
и т.н. и т. н. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 21:17 Заглавие: Re: Може ли да се ангажираме с определение на понятието коле |
|
|
| Boiko написа: | необходимото и достатъчно условие за определение на понятието.  |
Колко ли е важно това определение , че чак и тема има за него
Ето Ви моето мнение:
Всеки, който ръчка в дадена област(и) , свързана с протичането на
ел. токове е добре дошъл Тук!! Без особено значение до какво
ниво на познанието е стигнал.
П.С. Темата да не се превърне в една стара,стара песен с нов
аранжимент  |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 21:17 Заглавие: |
|
|
| мармот написа: | | На практика:колега е всеки с приблизително подобна професионална ориентация като твоята и който си готов да изклатиш при всяка възможност,особено при перспективата за лични дивиденти. | Мармот явно за теб КОЛЕГА е мръсна дума ,или не можеш да работиш в екип,да разчиташ на човек ,който може да ти помогне в даден момент |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 21:19 Заглавие: |
|
|
| zapad написа: | | мармот написа: | | На практика:колега е всеки с приблизително подобна професионална ориентация като твоята и който си готов да изклатиш при всяка възможност,особено при перспективата за лични дивиденти. | Мармот явно за теб КОЛЕГА е мръсна дума ,или не можеш да работиш в екип,да разчиташ на човек ,който може да ти помогне в даден момент |
Еее......Адаш човека се шегува бре. |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 21:33 Заглавие: |
|
|
Аз питам сериозно:
| Цитат: | Ако за мен беше ясно, нямаше да питам.
И ако трябва да доразвия въпроса:
Колега, това е ? :
1. Участник във форума, който ползва интернет.
2. Труженик, който с професията храни семейство.
3. Работодател, който храни няколко семейства и покрай тях и своето.
4. Случайно попаднал потребител.
5. Неслучайно, изпаднал в техническа беда, сънародник.
6. Гявол, желаещ интернет да ремонтира телевизора му.
7. Грамотен техник, работещ в "сивия сектор"
8. ....
9. ...
и т.н. и т. н.
|
Извинете че се налага да се цитирам. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 21:34 Заглавие: |
|
|
Това беше на майтап.Имам колеги на които мога да разчитам и те не присъстват на моментната ми месторабота.Просто са надеждни,знаещи,можещи и коректни.Просто има хора и хора.Не колеги и колеги.А за това дали съм прав-огледай се около теб,огледай се във форума.А аз въпреки че изглеждам заядлив съм коректен човек и некоректно отношение към работа и колеги не търпя.Защото трябва да има уважение.А обикновено става-каквото се повикало-такова се обадило.Демек пълно е с лешпери с думи прости.И те трябва да се мачкат.А хората да се уважават-ако пък са колеги и човеци- най-добре.И ми е писнало от разни мушмороци дето си пазят стотинките и ги е страх един съвет да дадат или една схема да пуснат-а дори и този форум е пълен с такива.Давам акъл и информация на всеки-който ми е симпатичен,независимо колега или не.Айде стига толкова,че се превъзбудих а и пиша на скъпа клавиатура,ще се вкарам в преразход.Със здраве.
А,само да добавя:zapad,колкото повече разчитам само на себе си,толкова повече успявам да наритам 'стотинкаджиите' далеч от мен и не завися от гладките им мозъци.
За Бойко:според мен колега е всяко едно от определенията,които си дал,както и комбинациите между тях,с изключение на 'гяволите',дето рано или късно стигат до сервиза.Професионалните възможности не се припокриват с понятието 'колега'.Колега е всеки който се занимава с електроника,електротехника и разни вариации на тема.А за лешперите написах. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|