| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AJOto Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 22:52 Заглавие: LCD NTSC |
|
|
| Наскоро ми докараха едно LCD на JVC от Америка. Лесно се орпавих с 110 волта като закупих едно трансформаторче и всичко заспа... но сега забелязвам , че LCD-то поддържа само формат NTSC и няма как да гледам нищо в наща България. (До сега го гледах на на цидров приемник на кабелният ми оператор). Дойде ми на ум че хората от JVC надали са сложили по различен тунер, а просто са орезали възможноста за PAL SECAM ... има ли начин да накамрам тунера да заработи на горните стандарти или да си го гледам на външният цифров приемник.(Идеята ми дали неможе тунера да бъде препраграмиран за PAL SECAM) ако се поддържат от него естествено. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 23:08 Заглавие: |
|
|
Дай номера на модела все пак,но най-вероятно няма особена надежда.Ще си го гледаш така и и това е. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 23:08 Заглавие: |
|
|
Не гледай подозрително тунера, нещата са по-сложни.
Ако ти се чете защо - НЕ, ползваш бутона Търсене.
Не си първия и май няма да си последния.
(Нашего брата е цар на това да си създава проблеми сам и после с титанични усилия да се опитва да си ги оправя).
Решението с цифровия приемник в твоя случай е повече от добро. |
|
|
 |
AJO Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 23:21 Заглавие: model |
|
|
| модела е LT-26X506 |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 23:29 Заглавие: |
|
|
Осъзнаваш ли колко време трябва да търси някой от нас информация и после колко за четене?Носи в сервиз,където за отделеното време някой ще ти вземе скромна сума ако не стане,или се възползвай от изключително удачното предложение на RC за цифров приемник. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 23:42 Заглавие: |
|
|
AJO, проблема е в това, че и големите фирми станаха големи "гяволи".
Продуктите им се предлагат на регионален принцип и което е по-важно произвеждат се също подчинени на него.
Защо това е така - надявам се сам да можеш да си отговориш.
Една техника независимо каква е, се продава за Х парични единици там за където е предназначена с всички произтичащи от това последствия.
Когато тя е с "мулти" възможности то и цената и е друга.
А нашего брата е любител на "тънкото" и не си задава правилните въпроси навреме. |
|
|
 |
AJO Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 23:49 Заглавие: |
|
|
| мармот написа: | | Осъзнаваш ли колко време трябва да търси някой от нас информация и после колко за четене?Носи в сервиз,където за отделеното време някой ще ти вземе скромна сума ако не стане,или се възползвай от изключително удачното предложение на RC за цифров приемник. |
Марто .. ако ти е за парите кажи си банковата сметка.. да ти платя ако мислиш, че можеш да ми помогнеш.(лично аз се занимавам с компютърна поддръжка и знам какво е да направиш на някой услуга и след това да чуеш "Е че ти какво направи за парите който искаш") До скоро мислех че идеята на форумите е потребителите да обменят информация по между си.. наясно съм, че ще ида в сервиз и ще си платя за ремонта.. исках да попитам възможен ли е ремонта от този тип или да не се занимавам... с сервизи... отговора е елементарен ДА може и НЕ неможе ... ако искаш все пак ще ти платя за поста ти и за безктайното търсене |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 23:54 Заглавие: |
|
|
А не приятел,на мен този форум ми е за кеф,от него пари не изкарвам.Май не ме разбра-няма да и не засега,преди това някой трябва много,ама много да прочете.И не съм Марто,а мармот,от тея швейцарските чистокръвни.Просто не ми се занимава,не ме насилвай.То май и на други не им се занимава.Абе за нищо не ставаме вече.... _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 23:58 Заглавие: |
|
|
AJO, ти или някой друг вече си е платил за придобивката.
Приеми го като бонус факта, че все пак имаш приемник който поддържа тази систем (можеше и да нямаш или да не поддържа),
В този случаш можеше да го ползваш с накое DVD (с NTSC почти всички) и въпроса щеше да е с намирането на дискове.
За конкретни отговори (според мен):
- 90% - няма шанс
- останалите 10% ако съществуват ще са свързани с неоправдани разходи - т.е. пак НЕ.
Такъв отговор - устройва ли те? |
|
|
 |
AJO Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 23:58 Заглавие: |
|
|
Извиняай че обидих ПОРОДАТА ... просто JB-то ми е малко повече...
лично аз съм на принципа .... "по добре да си платиш на някой майстор да ти го наптрави от колкото да се правиш на майстор" лошото е , че в наши дни понятието майстор е малко.. искривено... всеки който може да държи поялник или в моя случай да преинсталира windows е майстор .....
Явно ще си го гледам на цифровата кабелна.... нали за това все пак я плащам... и пак се извинявам за името не беше нарочно
RC Мерси мерси... телвзира ми е подарен... страмното е , че цифровият ми тунер не поддъжа или поне аз не намерих никаде меню за стандарти а .. картината и звука през S-Video или Чинчове са перфектни....(кристална картина със стерео звук) |
|
|
 |
|