| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ВасилГ.К. Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 16:38 Заглавие: Схема за изправител ТЕС-5060-1 |
|
|
Колеги имам повреден изправител тес 5060-1.На изхода на изправителя има махимално напрежение 165в което не може да се управлява.Повредата се получи при пускане на постояннтоков двигател. Ако някой разполага със схема или информациа за това ще ми е от голяма полза. : _________________ Хвали старо карай ново |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 17:01 Заглавие: |
|
|
Добре дошъл!
Направи си от профила мейла ти да е видим за останалите потребители,щото сега дори и някой да има схема-няма къде да ти я прати.
Въпреки че съм песимист че ще се намери нещо но все пак...
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
ВасилГ.К. Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 22:26 Заглавие: |
|
|
Благодаря за любезното посрещане.Мощните транзистори ги проверих как да се изразя по точно за съжаление са здрави.Вероятно ако има някакъв вид обратна връзка проблема е там предполагам. За това търся схема.  _________________ Хвали старо карай ново |
|
|
 |
niky_ecc Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 23:27 Заглавие: |
|
|
Немога да се ориентирам само по модела.Този ТЕС не беше ли до 60В и до 3А. Имах такъв в бившата си служба.Даже имаше и описание със схема.Дано не са го затрили някъде при тези реформи и премествания. Ще попитам колегите но нищо не обещавам _________________ Това информацията е голяма работа! УБЕДЕН СЪМ!!! |
|
|
 |
ВасилГ.К. Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 0:15 Заглавие: |
|
|
Здравейте, колеги виждам че и вие не разполагате с информациа относно този изправител.Но както пише колегата niky_ecc названието не говори много.Затова му направих снимка и това са неговите данни: 50v-4A а при 100v-2A.
 _________________ Хвали старо карай ново |
|
|
 |
ВасилГ.К. Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 22:44 Заглавие: |
|
|
Здравейте колеги.Изправителя заработи след като смених всички И.С. Накрая реших да проверя отново мощните транзистори.И както преположи колегата Филипов имаше между тях вече цял проводник.Благодаря за съвета колега .Всичко най-хубаво за сега на всички. _________________ Хвали старо карай ново |
|
|
 |
|