| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zahaha Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 13:48 Заглавие: Canon 3000 |
|
|
| Имам Canon 3000 от 3-4 години. Последните 5-6 месеца не мога да го използвам. В началото на този период прекъсваха отделните мастилници - ту печатаха ту спираха. Извадих и сложих наново мастилниците и тръгваше за малък период от време. Докато не дойде момента в който макар, че има мастило в мастилниците на принтера, компютъра не разпознава принтера - една зелена лампичка примигва 7 пъти и на монитора се появява съобщение, че не е разпознат принтера. Носих го на "майстор" и ми казаха че под тампончето на мастилницата /на самата стойка дето се закрепват всичките мастилници/ има едни кристалчета, които като засъхнат - няма оправия! 100 лв ми искат за нова глава със заредени мастилници. Чудя се няма ли друг начин да мина с по-малко пари? Очаквам предложения! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 14:06 Заглавие: Re: Canon 3000 |
|
|
| Ако е засъхнала се чисти...ако са се повредили дюзите или електрониката на главата наистина трябва да се смени...което не си заслужава при цена 68-75 лв за нов принтер да сменяш глава на принтер на 4 г |
|
|
 |
zahaha Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 17:43 Заглавие: |
|
|
| Не ми е приятно да ме посрещат с такива думи още на прага! Моля въздържайте си езика г-н Филипов. Мога да стана още по циничен от Вас!!! |
|
|
 |
zahaha Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 17:45 Заглавие: Re: Canon 3000 |
|
|
| Благодаря, че споделяте всеобщото мнение! Много хора са ме посъветвали това, което и Вие. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 17:46 Заглавие: |
|
|
| zahaha написа: | | Не ми е приятно да ме посрещат с такива думи още на прага! Моля въздържайте си езика г-н Филипов. Мога да стана още по циничен от Вас!!! |
Я по-кротко!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|