|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alco Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 14:52 Заглавие: satelitna tv vajno 1priemnik 2 tv |
|
|
Kak moje da se napravi da se gledat razli4ni progarmi na pove4e ot edin tv s edin sat priemnik imam predvid kakto e na kabelarkite vseki da gleda kakvoto si iska  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 16:30 Заглавие: |
|
|
Хеехеехх..абе приятел,ти майтап ли си правиш???
Ми то ако можеше така,що щяха да правят тия кабеларки бе???
С един Ресивър,и цяла жилищна кооперация да гледа квот си ще,а??
Голям "майтапчия" си,да не казвам и нещо друго!
НЕВЪЗМОЖНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,такова "животно нема"  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 20:46 Заглавие: |
|
|
| Абе има един начин ама само за аналоговите -с ЕДИН ПРИЕМНИК само ,че имаше модели с по два че и повече приемника в една кутия -купи си такъв!! |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 9:56 Заглавие: |
|
|
Прав е ELP,има такива аналогови приемници!
NOKIA17034D има два входа за конвертори и два тунера,с две думи два приемника в една кутия!
Само че за него са нужни два конвертора и две "чинии",после приемника е поставен на определено място,Стая и се управлява само там! Ако другите потребители са в друга стая или етаж-няма начин да си превключват каналите! значи пак не става!
Поздрави.....  |
|
|
 |
jonybravo Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 18:11 Заглавие: |
|
|
| Може и два приемника да се свържат към една антена.Според мен няма смисъл да купуваш аналогов приемник. И без това не останаха аналогови канали пък и цифровите приемници не са много скъпи. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 0:43 Заглавие: satelitna tv vajno 1priemnic 2 tv |
|
|
| Уважаеми колега,въпросът е не уместен от техническа гледна точка.Ако искате да гледате 1-2-4-8 и повече потребители от една антена,само ,че с отделни приемници,без да си пречите взаимнно, е нужна една антена,конвертор с 2 изхода-Н-V,и най-важното:-МУЛТИКЛЮЧ-устройство,за разпределение на сигнала на всички абонати,независими,един от друг.Мултиключове се предлагат във всички магазини за сателитна техника.Ако,имаш затруднения, обърни се към фирмите -ЕЛКОСТАР и ЕВРОТУРСАТ-София,до ,които съм стигал и аз.Моля всички,известни фирми в SAT технологийте,да ми простят за невежеството,че съм направил неволна реклама,но в близките 7-8г. не съм търсил контакти с други в бранша. РАЗПОЛАГАМ С НАД 150-200 И ПОВЕЧЕ аналагови приемници на много ниски цени с подобаваща информация за тях и осигурена поддръжка.За контакти-на личният ми мейл адрес. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|