| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoil_Pishikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 21:32 Заглавие: |
|
|
E-e-e-e!!! borko, на всеки му бе ясно че става въпрос за BIN-a.Но да се ебавате с ФОРУМА , където намери решението на въпроса си и да криете бинчето, не че др. участници го нямат--,не ви прави чест.
Модерирано от RC
Stoil_Pishikov, не адвокатствам на никого, но последното участие на този към когото се обръщаш е в тази тема, а часът е:
| Код: | | Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 12:45 am Заглавие: |
Това е тази сутрин в един без петнайсе!
От тогава (поне явно) не се е появявал и има как да не е видял поста на dima.
Така, че изказването което правиш в случая не е на място (или поне за сега нямаш никакви основания за него)
Ако се чудиш къде ти изчезна предния пост (в който първото изречение беше малко по-друго, но в цяло посланието същото) - аз го изтрих, но явно ти от намеци не разбираш. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 22:08 Заглавие: |
|
|
Стоиле,между другото да вметна че свободата на даден потребител да сподели
-дали със останалите,
-дали със само един от тях-
код за достъп,дъмп,схема или каквато и да било информация е съвсем лична и никой не може да я отнеме на никого.
Ако иска споделя,ако иска не споделя с "широката публика".
Така че упреците ти че | Цитат: | | ...се ебавате...криете... |
Са първо неоснователни.
Второ-хората все пак са казали че ще го качат (ама кой да прочете),така че няма от какво да не си доволен. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Stoil_Pishikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 22:35 Заглавие: |
|
|
На против , никой не го интересува в този форум кой кога и как се е напил. Няма да давам мое мнение повече , аз съм най невежият във ФОРУМА . Но винаги ще го защитавам-- за разлика от вас-RC.
Модерирано от RC
Stoil_Pishikov, преди да даваш оценки вземи си оправи правописа колкото и да ти е трудно, че нещо си почнал да заплиташ езика вече.
Ако наистина сдържиш на думата си този път ("да не даваш повече мнения") - ще направиш голяма услуга на форума. Повярвай ми.
А можеш да си го защитаваш (мнението) по каквито други начини намериш за добре. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 22:41 Заглавие: |
|
|
Абе Стоиле, ти пиян ли си или какво? Никъде в тази тема RC не е дал никакво мнение, какво изведнъж го намеси?!? Всички наопъки - ти на терсене  |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 21:27 Заглавие: |
|
|
| Колеги спокойно!Дима даде разрешение и ще кача работещия дъмп!Утре сутрин това ще ми е първата работа в сервиза!Това е гаранционен телевизор и не вярвах че ще има такъв интерес!Ще кача и рядък бин свален от мен самия за тв елит!Като не е точния и гадината дава само кръст на екрана!Той също е гаранционен |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 21:32 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | !Като не е точния и гадината дава само кръст на екрана!Той също е гаранционен | Ало колегата със гаранционните този кръст се маха от сервизен режим и белия екран така се оправя Утре можеш да ми се обадиш по телефона (има го на гар карти на Роял ) да ти кажа каяк се оправя все пак сме от една гаранционна верига трябва да си помагаме  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 22:18 Заглавие: |
|
|
| Аз знам как се оправя ама друго си е готовия дъмп да сложиш |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 22:44 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | Аз знам как се оправя ама друго си е готовия дъмп да сложиш | да бе да ама налие пуста мода да пишем памети  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 9:20 Заглавие: |
|
|
| този е за елит 1400 |
|