| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 19:32 Заглавие: Nokia E50 прцака се софтуера |
|
|
| нокиа Е50 прецака се при ъпдеитването на софтуера изписа ми прекуснат кабел и вече немога да я включа. Кажете ми какво да направя неможах да я свържа повече към компютъра ненамерих и софтъер в интернет които може да ми свърши работа, ако някой се е срещал с подобен проблем моля да ми помогне или да ми даде съвет.Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 7:40 Заглавие: |
|
|
Занеси я в някой сервиз. Там ги конектват с друг кабел (сервизен) и ще ти го оправят. Е, то зависи колко са в час де, защото вече куцо, кьораво и сакато се пише майстор!!! _________________ Жица, на която не виждам двата края, не я пипам! |
|
|
 |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 12:44 Заглавие: |
|
|
| Там е проблема, че незнам кой в Смолян може дами свърши работа, но ще разпитам |
|
|
 |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 18:45 Заглавие: |
|
|
| Даох телефона в сервиз и там го направиха за 20 мин., но сега неиска да ми инсталира някои приложения, които предитова ги инсталирах безпроблеми. Някои знае ли защо ? |
|
|
 |
VasTeh Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 7:38 Заглавие: |
|
|
| grigor написа: | | Даох телефона в сервиз и там го направиха за 20 мин., но сега неиска да ми инсталира някои приложения, които предитова ги инсталирах безпроблеми. Някои знае ли защо ? |
Проблема вероятно е в това че са ти ъпгрейднали телефона до по-висока версия ....решението е да го свалят надолу , но това от своя страна ще те върне в изходно положение ... |
|
|
 |
Valvoline Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 19:08 Заглавие: |
|
|
| grigor написа: | | Даох телефона в сервиз и там го направиха за 20 мин., но сега неиска да ми инсталира някои приложения, които предитова ги инсталирах безпроблеми. Някои знае ли защо ? |
Пробва ли да върнеш датата на телефона назад. Понякога на някои приложения им изтича сертификата и като върнеш 1 година назад си се инсталирват. |
|
|
 |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 23:23 Заглавие: |
|
|
| Преинсталирах от личния си компютър със същата версия и всичко се оправи. Благодаря за помоща |
|
|
 |
|