|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bsb Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 22:10 Заглавие: Ремонт на телевизор Sony KV-25R2R в София? |
|
|
Здравейте
Както майка ми си гледа телевизия тази вечер, телевизорът (Sony KV-25R2R) престава да работи. Светодиодът премигва двукратно периодично. След изключване от копчето и от контакта и включване след няколко минути положението не се промени.
Въпросът ми е доколко е специфична повредата? Не знам какво е шасито на телевизора, купуван е, мисля, през 1999 г. Иначе от доста време телевизорът си имаше дефект, на който не обръщах особено внимание, но като че ли последните дни се прояви по-сериозно. Областите от картината с голяма яркост се изкривяват по хоризонтала - свиват се. Даже май това се случва в по-голяма степен от дясната страна на екрана, но не съм много сигурен. Не знам дали това има някаква връзка, споменавам го за пълнота.
Всъщност ме интересува съвсем просто нещо. Мога ли да занеса телевизора в сервиза до нас (на ъгъла на бул. "Стамболийски" и "Одрин") и да разчитам, че ще го оправят, или е нужна някаква по-особена апаратура или резервни части, достъпни само за фирмените сервизи, до които, честно казано, не ми се разкарва.
Приемам и всякакви други предложения за сервиз в София, стига да може да се паркира край него
Ако смятате, че не е уместно да се коментират качествата на сервизите тук, ще бъда благодарен и на мнения по пощата - bsb_2 АТ mail.bg . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 22:28 Заглавие: |
|
|
Всеки кадърен сервиз може да ти свърши работа...
Виж горе сме стикнали в раздела една темичка за търсещите ремонт-разгледай може да си харесаш някой...
Както и още сумати колеги има от София-все добри и ерудирани специалисти.Горе в "Потребители" може да сортираш потребителите по местожителство и да си харесаш също някой. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 22:31 Заглавие: |
|
|
Има бутон Потребители, сортираш по местожителство.
Четеш.
Харесваш си някой и пак четеш.
Контакт след като си го харесаш - PM, e-mail.
На въпроса ти - може.
И по-добре недей го пуска повече за да не се задълбочи проблема. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|