Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LG U8130 - разкодиране

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DukeNukem
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 29, 2008 12:35    Заглавие: LG U8130 - разкодиране Отговорете с цитат

LG U8130

Скоро ми донесаха един от Италия,ама е кодиран. Как да му сменя софтуера? Имам дата кабел за него.

П.С Ако някои ще ми помогне,благодаря предварително. А за "не се занимаваи,за 30лв. щи го разкодират..." по-добре не пишете по темата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
VasTeh
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Мар 02, 2008 7:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако ДатаКабела е USB - няма да ти свърши работа при разкодирането (трябва ти COM портов кабел) , освен това мисля че всички програми за целта са платени , така че единствения начин е в специализиран сервиз.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DukeNukem
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 03, 2008 17:47    Заглавие: Отговорете с цитат

И Windows-а е платен,ама го ползваме безплатно:)
За тоя софтуер ще потърся crack-ове и т.н....

Имам COM кабел за LG G5410. Moга да си направя преход от него. Com накраиника ще влиза в PC-то,а другия краи ще го срежа и ще слова USB вход,към които ще свържа кабела от моето LG.

Ама ми трябва малко помощ,щото не знам кои към кои кабел да свържа Rolling Eyes

Имам още едно U8130 ама с прекъснат лентов кабел.1во ще експериментирам върху него за смяната на софтуера:)
Върнете се в началото
Niakoi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Каръктаун

МнениеПуснато на: Пон Мар 03, 2008 19:47    Заглавие: Отговорете с цитат

DukeNukem написа:
Имам COM кабел за LG G5410. Moга да си направя преход от него. Com накраиника ще влиза в PC-то,а другия краи ще го срежа и ще слова USB вход,към които ще свържа кабела от моето LG.

Не се обиждай, но като чета какви "схеми" си замислил, по-добре го занеси в сервиз. К'ви са тези кабели, к'ви са тия химий!? Горкия телефон... лека му пръст!
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Вто Мар 04, 2008 0:01    Заглавие: Отговорете с цитат

DukeNukem написа:
И Windows-а е платен,ама го ползваме безплатно:)
За тоя софтуер ще потърся crack-ове и т.н....

Имам още едно U8130 ама с прекъснат лентов кабел.1во ще експериментирам върху него за смяната на софтуера:)

Вместо да го занесеш в сервиз и да ти го направят ти си губиш времето... Щом задаваш въпроси от типа "Ама ми трябва малко помощ,щото не знам кои към кои кабел да свържа" просто без коментар!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DukeNukem
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 05, 2008 13:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Не мисля че е загуба на време,защото това ми е хоби.
Ще го занеса на сервиз,че може да го прееба. Ама за другото LG с прекъснатия лентов кабел не ми пука и бих експериментирал с него.

Искам помощ за кабелите,щото от 2 ще сглобявам 1. От USB-то ще ползвам накраиника дето влиза в LG-то а от другия буксата дето влиза в PC-то. Искам помощ,щото не знам дали ще си съответстват по цветове кабелчетата в двата кабела!

Може да задавам глупави въпроси,ама досега не съм се занимавал с флашване на gsm-и.
Върнете се в началото
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Сря Мар 05, 2008 14:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами опитвал ли си да ползваш google за помощник?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети