| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nasko_pi4a Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 16:51 Заглавие: Mp4 без драйвери |
|
|
Mp3/4 player за който нямам драйвери и немога да го включа към компютъра. Проблемът е че непише марка или модел и немога да му намеря драйвери. Ако някой има такъв или знае от къде мога да си дръпна да помага.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 17:35 Заглавие: |
|
|
От настройките в менюто трябва да има USB Mode или нещо такова. Като го настроиш да работи като флаш памет под WinXP няма да ти трябват драйвери. _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 18:21 Заглавие: |
|
|
| Да ,но това е друг проблем -пускам го и започва да заежда и нестига до меню ,та се надявах след като го свържа с компа да се оправи или ме съмнява да е от фърмуеара ако мога да го сменя.Той не е мой но на момчето са му казали като го е купил че след като се поставят песни ще тръгне ,но няма диск с драйвери. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 18:32 Заглавие: |
|
|
От фирмуера е. Трябва да изпише че няма песни ако няма... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 18:43 Заглавие: |
|
|
Лошо тогава . То няма как да му намеря драйвери ,а за фърмуер никак. Няма ли някакъв начин да му вкарам фърм на друг mp4 ако успее да се канектне като флаш. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 18:45 Заглавие: |
|
|
| nasko_pi4a написа: | | Да ,но това е друг проблем -пускам го и започва да заежда и нестига до меню ,та се надявах след като го свържа с компа да се оправи или ме съмнява да е от фърмуеара ако мога да го сменя.Той не е мой но на момчето са му казали като го е купил че след като се поставят песни ще тръгне ,но няма диск с драйвери. |
на диска има драйвер за виндовс98,amv konvertor...ако ти върши работа да ти пратя iso...племеника ми има същия боклук,нещо му забиваше на някои клипове и смених поне 10 тина версии на фърмуера докато спря да забива .
| nasko_pi4a написа: | | Да ,но това е друг проблем -пускам го и започва да заежда и нестига до меню ,та се надявах след като го свържа с компа да се оправи или ме съмнява да е от фърмуеара ако мога да го сменя.Той не е мой но на момчето са му казали като го е купил че след като се поставят песни ще тръгне ,но няма диск с драйвери. |
Като го свържеш с комп. ,плеъра почва да зарежда батерията,а Windows-a изкарва съобшение за нов хардуер,инсталира си драйверите,излиза като отделно устройство.Допълнителни драйвери за WIndows XP не ти трябват,разпознава го като диск,там си слагаш песните МП3 или клипчета в AMV...и друг формат,снимки и тн...а относно фърмуера..що ще го сменяш плеъра не работи ли,забива ли или прави други номера?пък ако искаш да си правиш експерименти може да си дръпнеш фърм от тук: http://www.s1mp3.org/en/downloads_fw.php май се водят Nano-Like MP4..  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 21:54 Заглавие: |
|
|
| Когато го включа ми излиза един пясъчен часовник и е до там. Компа го намира като устройство ,но неможе да си намери драйверите. Незнам както казваш това може да е забиване още от началото защото не се пуска нищо като меню например. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 22:01 Заглавие: |
|
|
За фирмуер е, или поне за форматиране на паметта - има проблеми с нея. _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 22:15 Заглавие: |
|
|
| Това ми беше първата мисъл че не е форматиран и няма избрана система за паметта ,но след като и на компа неси намери драйвери няма как да разбера дали е това. |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 23:39 Заглавие: |
|
|
| Виждал съм подобно чудо-> Neo-1Gbit.Щом го виждаш като устройство не може ли да го форматираш с десния бутон? |
|
|
 |
|