|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 23:50 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Noel, махни трите w и точката от адреса му. |
То и моето писмо няма да е пристигнало......
И на мен ми направи впечатление нестандартния му адрес, но го приех за чиста монета. Защо му е да го публикува, ако не работи? Не е коректно от негова страна. Загубих доста време, докато открия сервизно на подобни колони, сканирах го и му го изпратих, а се оказва, че целия ми труд е бил напразно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2005 10:56 Заглавие: |
|
|
| Не му се сърдете на колегата за адреса, това го прави с цел да не се закачат разни автоматични спам програми и да му пълнят пощата с глупости, който е по-навътре с интернет нещата ще се досети че такъв адрес започващ с www не може да има, също така и знака @ често се заменя от някакви други знаци например # $ ^ & и т.н. пак със същата цел, така че колеги учете се, това е бъдещето-интернета !!! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2005 19:45 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Не му се сърдете на колегата за адреса, това го прави с цел да не се закачат разни автоматични спам програми и да му пълнят пощата с глупости, който е по-навътре с интернет нещата ще се досети че такъв адрес започващ с www не може да има, също така и знака @ често се заменя от някакви други знаци например # $ ^ & и т.н. пак със същата цел, така че колеги учете се, това е бъдещето-интернета !!! |
Колега Филипов, току-що си направих експеримент и се оказа, че мога да си регистрирам е-майл адрес, започващ с "www", но без точката след тези букви. Не мисля, че съм длъжен да зная всичко свързано с Интернет, все пак не съм системен администратор........ |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2005 20:00 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | Колега Филипов, току-що си направих експеримент и се оказа, че мога да си регистрирам е-майл адрес, започващ с "www", но без точката след тези букви. Не мисля, че съм длъжен да зная всичко свързано с Интернет, все пак не съм системен администратор...... |
Нито пък аз. А каква поща ще си регистрираш - желанието е твое. Аз само съм написал нещо в съобщението отгоре, което колегата pamporov вече е прочел. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2005 20:03 Заглавие: |
|
|
Tokio, разбира се, че можеш!
В това отношение модераторите и администраторите нямат никакъв пръст .
Валидния e-mail адрес се разпознава от "кльомбата" @, точката и нещо след нея. И е въпрос на коректност на участниците адреса им да бъде верен.
Понякога се прилагат подобни "трикове" за да не бъде e-mail адреса "прихванат" и пощата да ти се напълни със спам.
Но смея да твърдя, че в конкретния случай проблема е друг.
Какво общо има Филипов в случая?
Този e-mail адрес по-долу е абсолютно невалиден, но ако кликнеш върху него ще ти се отвори mail клиента и няма никакъв проблем да напишеш писъмце и да го изпратиш. Е ще се върне след това.
[email protected] |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2005 22:45 Заглавие: колони |
|
|
| Колеги моля ви не ме дъвчете повече |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2005 23:01 Заглавие: |
|
|
Една препоръка:
-или си оправи e-mail адреса в профила
- или кажи, че нарочно е такъв заради евентуален спам, но в такав случай когато искаш съдействие се погрижи да ти се праща там кадето трябва. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|