|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 17:42 Заглавие: |
|
|
| Radko написа: | | Имам една стара книга със схеми на радиоапарати, довечера ще я потърся и ако открия тази схема, ще опитам да я сканирам и да я пратя. |
Прегледах въпросната книга ("Радио и телевизионни приемници" - 1972 г), но в нея няма Мелодия 14, има Мелодия 1, 2, 3, 10, 15 и 16, но никоя не е стерео, а има схема на "Симфония 10 стерео", крайните лампи са пропуснали да ги пишат какви са, но има и 2 лампи ECC83 в НЧУ, та не знам дали е нещо такова. Другите лампи са ECC85, ECH81, EF89, EBF89 и EM84. Ако искаш да я сканирам нея, белким свърши работа.
А клавишите на апарата са: ОРК, СОЛО, ИЗК, ГР, ДВ, СВ, ФА, КВ1, КВ2, УКВ, БАС, СТЕРЕО. Пише, че е произвеждан за износ в ГФР.  _________________ skype: radko56 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dragon_hifi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 20:42 Заглавие: |
|
|
Имаш схемата на пощата Упс, сега видях, че е Мелодия14, аз ти пратих на Мелодия 14 стерео.Сканирам и пращам пак.  _________________ GSM 0898677185
LZ2BMB
www.belectric.eu |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 21:21 Заглавие: |
|
|
пламенхар, не си посочил своя мейл, и не е разрешен за четене от профила. Вероятно по тая причина получих схемата на моя мейл от dragon_hifi, за което все пак му благодаря! Схемата съществено се различава от тази на Симфония 10 стерео. Позволих си да кача в Eserviceinfo схемата, изпратена от dragon_hifi, мисля, че той няма да има нищо против.
Мелодия 14 стерео _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 22:19 Заглавие: |
|
|
[email protected]
му е мейла,а той да влезне във профила си и да го направи видим за останалите потребители. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 22:33 Заглавие: |
|
|
Нямам нищо против, даже така е по добре всички да имат достъп до схемата.  _________________ GSM 0898677185
LZ2BMB
www.belectric.eu |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 1:53 Заглавие: |
|
|
Стари книги в библиотеките... _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
пламенхар Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 8:38 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички ,които си направиха труда да ми намерят тази схема.Вече я имам.Радвам се че има такива сериозни хора.
Надявам се ,че и друг път ще мога да разчитам на вас. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 11:32 Заглавие: |
|
|
Я да питам аз, Мелодия14 стерео която имаш, има ли стереодекодер? _________________ GSM 0898677185
LZ2BMB
www.belectric.eu |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 16:59 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Я да питам аз, Мелодия14 стерео която имаш, има ли стереодекодер? |
Ако разгледаш схемата ще си отговориш сам ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 19:17 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Цитат: | | Я да питам аз, Мелодия14 стерео която имаш, има ли стереодекодер? |
Ако разгледаш схемата ще си отговориш сам ! |
Драги ми колега , аз схемата я знам много добре, защото го имам това шаси и работи.Не случайно попитах има ли стереодекодер, защото има модели с декодер , като моето шаси е с такова.Модела с декодер липсва лампа EABC80, тя е заменена с декодера, който е изпълнен с германиеви транзистори и няма приложена схема.Аз му имам схемата и методиката за настройката.Не е редно да се правят подобни изказвания без подготовка.
Благодаря _________________ GSM 0898677185
LZ2BMB
www.belectric.eu |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|