| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
veskobx Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 15:12 Заглавие: |
|
|
Е това е готино Дали ги има по авто-моргите и какви ли пари са? _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 18:43 Заглавие: |
|
|
За времето през което трае тази дискусия, можеше да вземеш едно модулче за централно заключване, да го преработиш да изключва по ток и за всеки случай защита по време и вече да и се наслаждаваш. _________________ Сашо Чавдаров |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 19:18 Заглавие: |
|
|
По-скоро едно модулче за вдигане на стъкла, с минимална доработка.
А като гледам автора вече е забравил за тази тема. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 9:36 Заглавие: |
|
|
Да и аз мисля че по-скоро модул за ел. джамове трябва да бъде
Може също да се направи чрез крайни изклюватели за горно и долно положение.Само въпросът е от къде да се вземе сигнал за разгъване на антената . ( не ми се иска да отварям CD-то още е ново и гаранционно ) . _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
daminad Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2006 Мнения: 189 Местожителство: Somewhere in time
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 12:37 Заглавие: |
|
|
А защо не се направи да се задвижва моторчето при завъртане на ключа на полужение контакт(май така се казваше първото полужение на ключа) _________________ Всеки който си придава важност придобива маловажност.
"Който не знае закона на Ома да си ходи у дома!" - Р. Ц. Кирилов |
|
|
 |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 13:10 Заглавие: |
|
|
Не мисля че се налага да преотркиваме топлата вода такъв сигнал има на всички що годе свестни автомузики, че даже и не до там свестни. В повечето случай син проводник с надпис auto-antena. на който като включиш радиото има12V. а тези 12V. пък вклюват едно реле в антената което сменя поляритета на моторчето  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 15:49 Заглавие: |
|
|
| dobrin_67 написа: | а тези 12V. пък вклюват едно реле в антената което сменя поляритета на моторчето  |
Е точно за тва реле става въпрос, само дето трябват още няколко чаркове, че само с едно реле , ше мирише доста на изгоряло.  |
|
|
 |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 16:24 Заглавие: |
|
|
| Тези още няколко чаркове са онова бялото нещо на третата снимка , а освен това има и механичен съединител който трябва да приплъзне преди да изгори предпазителя в колата. А тези неща дето ги писаха колегите за разните му там ел. стъкла централно и др. си е чиста проба млад конструктор. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 10:00 Заглавие: |
|
|
| dobrin_67 написа: | Не мисля че се налага да преотркиваме топлата вода такъв сигнал има на всички що годе свестни автомузики, че даже и не до там свестни. В повечето случай син проводник с надпис auto-antena. на който като включиш радиото има12V. а тези 12V. пък вклюват едно реле в антената което сменя поляритета на моторчето  |
Има един кабел не помня какъв цвят беше , но пише на него " Amp. rem. , 0,3 A " Предполагам , че е " Amplifire remote " .
Ако е това за което си мисля , не може ли от него да се вземе сигнал за механизма на антената  _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
|