| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 12:19 Заглавие: Какър рутер да си сложа?Жичен или безжичен? |
|
|
Какър рутер да си сложа?Жичен или безжичен? _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 14:27 Заглавие: |
|
|
Ами зависи за какво ти трябва.Безжичния от евтините през три стени вече сигнала му отива на първата чертичка и връзката е на границата .Ако имаш стационарен комп и лап топ дето искаш да разнасяш навсякъде включваш си стационарния с кабел в безжичния рутер а лаптопа си го разнасяш. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 14:34 Заглавие: |
|
|
сина има комп и при него е нета.А моят е в другата стая.Въпроса ми кое е по надеждно относно връзката. _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 16:02 Заглавие: |
|
|
| Аз съм така за два компа нямаш нужда от рутер още една ланка на компа на сина ти кабел и сте в мрежа. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 16:11 Заглавие: |
|
|
Зависи от доставчика ти и използвания начин за доставна на мрежа и интернет. И от евентуалните му ограничения, например по TTL.
И си оправи заглавието. Достатъчни са ми и темите на новаците та и на теб. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 16:46 Заглавие: |
|
|
Заглавието си ми е добре...
Значи една ланкарта при сина и кабел до мен? _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 17:26 Заглавие: |
|
|
| Да аз съм на кабелен интернет.Пусни и едно търсене в google там има теми за настройките и кабела ако не намериш ще опитам да ти помагам като започнеш.Успех. |
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 18:13 Заглавие: |
|
|
| vlad_o написа: | | ......Значи една ланкарта при сина и кабел до мен? |
Ако доставчика те ограничава по TTL не става и ти трябва рутер.
Моята препоръка тогава е LINKSYS WRT54GL (около 110лв). Освен безжичния има и 4 жични порта. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 18:36 Заглавие: |
|
|
no money, забрави да спомене че за да можеш да променящ TTLа трябва да префлашнеш рутера. С оригиналния фирмуър нестава. Иначе линксиса е перфектен рутер за парите си. И аз съм за LINKSYS WRT54GL. Успех  |
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 18:41 Заглавие: |
|
|
| danstef написа: | no money, забрави да спомене че за да можеш да променящ TTLа трябва да префлашнеш рутера. С оригиналния фирмуър нестава. Иначе линксиса е перфектен рутер за парите си. И аз съм за LINKSYS WRT54GL. Успех  |
Вярно е ........ просто го смятам за рутинна процедура. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
|