| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 10:51 Заглавие: Питане за Zipy Coyote |
|
|
Що за плеър е това: http://www.kkelectronics.com/product_det.....uct_id=09036247
И ако някой е по-обстойно запознат да каже всъщност възпроизвежда ли наистина файлове *.mp4. Щото инфото дадено в по-горния сайт е малко противоречиво. Освен това ми донасяха един чисто нов такъв и аз не можах да го накарам да пусне mp4 файл - с другите няма проблеми - имам предвод mp3 и jpg. Както и с радиоприемане. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 15:03 Заглавие: |
|
|
| Mp4-за какво за видео или за музика?Виж какво пише на книжката или ако има диск.Има разлика в компресията ,резолюцията ,честотата ,стерео/моно?Например имам фотоапарат дето не чете всички Mp3.Има различни конвертори за различни формати. Mp4 може да се направи по 100 различни начина |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 15:28 Заглавие: |
|
|
| mitcd написа: | | Mp4-за какво за видео или за музика... |
Да така е, не съобразих, че има и музика mp4. А имах предвид, че не успява да отвори видеофайлове mp4. Ще опитам с музикални, ако намеря такива, че досега всички, които намирам са видео. Отварям ги с компютъра.
P.S. Намерих една песен на Парис Хилтън и ще я пробвам. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 21:40 Заглавие: |
|
|
| Nero 7 прави аудио MP4 като ги компренсира с 2/3.Аз лично още не съм виждал аудио плеар да използва MP4.Според мене за видео става въпрос,но както писах трябва да знаеш точно каква е компресията |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 22:30 Заглавие: |
|
|
| мп4 е контейнер, както е примерно и ави |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 23:08 Заглавие: |
|
|
Абе не знам, съмнителен ми е тоя плеър. Не съм пробвал още аудио файл mp4, понеже сега не е при мен, но все ми се струва, че е малко нещо менте и не става за видео.
П.С. (06.04.2008) Приключвам темата без резултат. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|