| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 19:43 Заглавие: Платка за матричен принтер Panasonic KX-P1150. |
|
|
Чисто нов е,но е нямал късмет да отпечата и една страница.Пуснали са го от трифазен разклонител,и аз незнам защо и са го опукали.Имаше в захранването един изгорял 7805,който възстанових,но късото си остана.Обръщайки процесорната платка се видя мазало със сажди.
Може ли да се намери работеща такава платка,свиди ми да го хвърля,все пак е чисто нов.
Качил съм и две снимчици.
Последната промяна е направена от vescherry на Пон Мар 10, 2008 20:42; мнението е било променяно общо 6 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 19:52 Заглавие: Re: Платка за матричен принтер Panasonic KX-P1150. |
|
|
| vescherry написа: | | Качил съм и две снимчици. |
Пробвай пак че нещо са се изгубили по пътя. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 20:05 Заглавие: |
|
|
| Имам една, работеща платка, принтера имаше счупена игла и го разпарчетосах. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 20:10 Заглавие: Re: Платка за матричен принтер Panasonic KX-P1150. |
|
|
| vescherry написа: | Чисто нов е,но е нямал късмет да отпечата и една страница.Пуснали са го от трифазен разклонител,и аз незнам защо и са го опукали.Имаше в юзахранването опукал един 7805,който възстанових,но късото си остана.Обръщайки процесорната платка се видя мазало със сажди.
Може ли да се намери чисто нова такава платка,то тя май е 80% от принтера,свиди ми да го хвърля,все пак беше чисто нов.
Качил съм и две снимчици. |
може и да се намери,но цената и+ремонта=нов принтер,около 200лв и нещо си..май не си струва  |
|
|
 |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 20:14 Заглавие: |
|
|
| veskobx написа: | | Имам една, работеща платка, принтера имаше счупена игла и го разпарчетосах. |
Имах предвид такава артисала. |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
|
|
 |
|