|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikos Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 11, 2008 16:44 Заглавие: Проблем с термостат на хладилник Zerowatt GreenLine -ОПРАВЕН |
|
|
Здравейте! Имам следния проблем. Вчера хладилника ми е бил оставен цяла нощ с отворена врата докато работи. На сутринта хладилника не работеше. Извадих го от контаткта и пак го пуснах, но ефект нямаше (дори лампичката не работеше - изгоряла е). Термостата е изгорял. Ходих по магазините, но никъде нямат същия. Въпроса ми е с какъв мога да го заменя (ако е възможно) ? Термостата е с 6 извода, но незнам кое от всичките цифри да ви напиша. Пише EN 60730-2-1-25T65. И май е на марка Climatic.
мерси предварително
Последната промяна е направена от nikos на Вто Мар 11, 2008 18:07; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nikos Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 11, 2008 18:06 Заглавие: |
|
|
| Оправен е хладилника. Отидох със стария термостат на УЛ. ХРИСТО МАКСИМОВ НОМЕР 45А; ЖК ГЕО МИЛЕВ; 1111 СЛАТИНА и ми дадоха същия. Има богат избор. Фирмата е дилър на климатични и хладилни чарколаци. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|