| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
motiff Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 18:02 Заглавие: Продавам платка за палене лампите на ТФТ монитори |
|
|
Продавам платка за палене лампите на ТФТ монитори цена 25 лв _________________ Skype user: motiff
Никола Иванов |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 19:25 Заглавие: Re: Продавам платка за палене лампите на ТФТ монитори |
|
|
| motiff написа: | | Продавам платка за палене лампите на ТФТ монитори цена 25 лв |
такъв траф да имаш....от инвертор е
 |
|
|
 |
motiff Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 9:22 Заглавие: Re: Продавам платка за палене лампите на ТФТ монитори |
|
|
Не са този вид _________________ Skype user: motiff
Никола Иванов |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 9:27 Заглавие: |
|
|
| А стават ли за повече модели монитори ,или са за определен само ? В смисъл нещо като турските захранвания за телевизорите ! |
|
|
 |
motiff Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 9:38 Заглавие: Re: Продавам платка за палене лампите на ТФТ монитори |
|
|
от HANSOL sa _________________ Skype user: motiff
Никола Иванов |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 9:45 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | А стават ли за повече модели монитори ,или са за определен само ? В смисъл нещо като турските захранвания за телевизорите ! |
И аз имам разни такива ,за какъв модел ти трябва,ако можеш качи снимка или се разходи към мен.
Не стават като турските захранвания. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 11:59 Заглавие: |
|
|
Не ми трябва Пепи ,но начина по който беше дадено в обявата се подразбираше нещо такова ,затова питах ,може пък да става за всички видове ,не съм работил с тези монитори и телевизори ,май ще трябва да прочета по-внимателно статията за тези преобразуватели от руския форум за да не питам глупости друг път !  |
|
|
 |
|