| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BukTop Нов потребител

Регистриран на: 05 Яну 2008 Мнения: 10 Местожителство: aksakovo\varna
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 17:11 Заглавие: Програма за платки |
|
|
Здравйте.Някой може ли да ми даде линк към РАБОТЕЩА програма за чертане на принципни схеми и за конвертирането им към PCB след това.Аз търсих в нета,но все нещо не върви както трябва или пък изобщо не тръгва.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
|
|
 |
BukTop Нов потребител

Регистриран на: 05 Яну 2008 Мнения: 10 Местожителство: aksakovo\varna
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 19:46 Заглавие: |
|
|
Мерси,ама не ми отваря линка  |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 20:09 Заглавие: |
|
|
| Ако мислиш от схемата да направиш свястна платка с един клик на мишката, няма да стане. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 20:25 Заглавие: |
|
|
Хиляда двеста тридесет и деветата тема за работеща програма за платки. Всички програми работят. Проблемът е в оператора на програмата. Изобщо, имам делово предложение. Проектиране, изработка, насищане и оживяване на печатни платки. Даже, мога да предложа и примерни цени. Парите които ще платите са нищожни в сравнение със загубеното Ви време и разходите за антидепресанти след получения стрес от факта "други го могат, а при мен не става". _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 20:33 Заглавие: |
|
|
Vaklinе, тя темата не случайно се озова в този раздел.
Ама като я сърби клавиатурата ти, почеши я. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 20:37 Заглавие: |
|
|
Нека се мъчат. Или да си плащат. Все е вариант. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 20:39 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Хиляда двеста тридесет и деветата тема за работеща програма за платки. Всички програми работят. Проблемът е в оператора на програмата. Изобщо, имам делово предложение. Проектиране, изработка, насищане и оживяване на печатни платки. Даже, мога да предложа и примерни цени. Парите които ще платите са нищожни в сравнение със загубеното Ви време и разходите за антидепресанти след получения стрес от факта "други го могат, а при мен не става". |
Ууу,капиталист-нале беше кило ракия и метър луканка?
И ти в пари взе да смяташ...
Само аз ли останах единствения идеалист тука
А момчето да пусне търсачката-има писано много (ама до втръсване много) по въпроса. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 20:43 Заглавие: |
|
|
Кило ракия и метър луканка някак си не изглеждат сериозно на потенциалните клиенти. Мислят си, че няма да получат качествен продукт. Я да си кихат кинти и толкова. Нещо като стотинка на спойка за насищане, левче на airwire за рутиране и 50 стинки на пин за схемата (естествено с ERC). За самите платки, по цените на Селектра + 50% доставно складови. Оживяването ще е по договаряне. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|